nlc.hu
Sztárok
Steiner Kristóf élete teljesen megváltozott, mióta letette az alkoholt

Steiner Kristóf élete teljesen megváltozott, mióta letette az alkoholt

Steiner Kristóf néhány hónapja hozta meg élete egyik fontos döntését. Elhatározta ugyanis, hogy nem iszik többé egy korty italt sem.

Steiner Kristóf életmódváltásba kezdett, amely elmondása szerint nagyon jó hatással volt rá. A híresség tavaly októberben döntött az alkohol elhagyása mellett, azóta pedig rengeteget fejlődött az élet minden területén. Nagy átalakulásáról pedig őszintén vallott a nagyvilágnak.

Steiner Kristóf élete teljesen megváltozott, mióta letette az alkoholt

„Régóta érlelődött bennem a dolgot, mire a konkrét változtatások irányába tettem lépéseket. Már egy ideje azt éreztem, nem esik jól az alkohol, szinte csak azért iszom, mert mások is, mert ehhez vagyok hozzászokva, illetve mert az italfogyasztás szorosan összekapcsolódott az életélvezetemmel. Érdekelt, mennyire tudom élvezni az életet alkohol nélkül. Egyébként is már számtalanszor változtattam a szokásrendszereimen, és sok esetben ez egy érdekesebb, izgalmasabb, összetettebb világot hozott magával” – magyarázta döntését.

Hozzátette azt is, hogy a személyiségében is rengeteg változást érzett.

„Kiegyensúlyozottabb vagyok, sokkal inkább kordában tudom tartani az érzéseimet, mint korábban. De konkrét, fizikai változások is vannak: sokkal jobban alszom, fókuszáltabb vagyok, kevesebbet késtem, kevésbé tologatom a határidőket. A barátaim szerint sokkal tudatosabban jelen vagyok a beszélgetésekben” – árulta el, majd azt is kifejtette, hogy a baráti összejöveteleken sem érzi magát rosszabbul amiatt, mert nem iszik egy kortyot sem, ugyanúgy élvezni tudja azokat. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top