nlc.hu
Sztárok
TNT Inti szívbetegsége akár örökletes is lehet

Újabb szívműtéten esett át TNT Inti

TNT Inti szívműtétéről mesélt, ugyanis másfél év alatt ez már a harmadik ilyen beavatkozása volt. Betegsége ráadásul örökletes is lehet.

Alig másfél éve állapítottak meg szívelégtelenséget a TNT zenekar tagjánál, miután kiderültek a részletek a betegségéről, megkatéterezték és később pedig még egy defibrillátort is be kellett ültetni a testébe. A zenész életében ismét eljött a pillanat, hogy kés alá feküdjön, mert szükséges volt egy harmadik műtét is számára. 

TNT Inti újabb szívműtéten esett át: lehet, hogy lánya is örökölte a betegséget?

Zuber Krisztiánnak, vagyis TNT Intinek gyerekkora óta szívritmuszavara volt, azonban az elmúlt években egyre súlyosabb problémákkal kellett megküzdenie.  Az állapotának részleteiről az RTL Fókusznak vallott és többek között azt is elárulta:  

Aludni nem tudtam, mert a végén már nem mertem elaludni, mert nem kaptam levegőt. A tüdőm is annyira tele volt vízzel, hogy azt éreztem, ha elalszom, reggel nem fogok felkelni.

Inti korábban nem tulajdonított nagyobb jelentőséget betegségének, azonban egykori szerelme Sárfrány Emese miatt mégis elment az orvosi vizsgálatra. A legutóbbi műtéten kedden esett át és ennek a beavatkozásnak a részleteiről mesélt. Az orvosok kiégettek bizonyos izmokat, amelyek a szívritmuszavart okozták. TNT Inti nagyon odafigyel életmódjára, így ennek és a gyógyszereknek köszönhetően a zenész szívének teljesítménye 20%-ról felment 50%-ra, amit az orvosa is jó eredménynek gondolt.

TNT Inti arról is nyilatkozott, hogy a közel jövőben majd genetikai vizsgálatot végeztet majd, mert azt mindenképpen szeretné tudni, hogy a betegsége örökletes-e, mert ha igen, az kihathat lányának az életére is. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top