nlc.hu
Sztárok
Romantikus randira vitte ifj. Schobert Norbi kedvesét

Romantikus kalandra vitte szerelmét ifj. Schobert Norbi

Dúl a szerelem Schoberték háza táján! Ezúttal ifj. Schobert Norbinál, aki romantikus kirándulásra vitte kedvesét.

Ifj. Schobert Norbi romantikus lépésre szánta el magát és elutazott barátnőjével Ausztriába, hogy ott egy kicsit együtt lehessenek kettesben – szúrta ki a Blikk. Ellátogattak a Familyparkba is, ami  minden bizonnyal egy életre szóló élmény volt mindkettejük számára, hiszen bepillantást nyerhettek nem csak a külföldi szokásokba, de abba is, milyen egy igazi, családias hangulatú vidámpark. 

Dúl a l'amour ifj. Schobert Norbi és barátnője között

Ifj. Schobert Norbit legutóbb a Farm VIP-ban láthatták a nézők, ahol a legutolsó szériát meg is nyerte a fiatal fiú. Ezután esett meg a tavalyi évben, hogy hírt adott szerelmi életéről is és arról vallott, milyen boldog is a párkapcsolatában. Mint megtudtuk, egy gödöllői lány, Petra csavarta el Schobert Norbi és Rubint Réka fiának a fejét, ráadásul a két fiatal szerelmes, már gyermekkora óta ismeri egymást. Habár a kapcsolat még nagyon friss, a szerelmesek rengeteg közös programot szerveznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top