nlc.hu
Sztárok
Életével ma már motiválni szeretne másokat Ambrus Attila

Ambrus Attila: „Ha már 100-ból 1 ember elgondolkodik azon, hogy tisztességesen is lehet élni, akkor már megérte, hogy szerepeljek a médiában”

Bizonyította, hogy fel lehet állni és újra lehet kezdeni az abszolút nulláról, viszont ahhoz sokat kell dolgozni.

Ambrus Attilát 2012 év végén engedték a ki a börtönből, azóta meghatározó szereplője a magyar médiának. A most példamutató, tisztességes életével az egykori Viszkis ma már motiválni szeretne másokat. A nulláról állt talpra több mint egy évtized börtön után. Boldog, családos emberként most elárulta, hogy mi az újrakezdés titka, a fordulatos élete ugyanis újabb könyvet ihletett.

“Ha már 100 emberből 1 ember elgondolkodik azon, hogy esetleg tisztességesen is lehet élni, akkor már megérte, hogy itt szerepeljek a médiában”mondta el a Tények PluszbanSaját példájából okulva motiválni szeretne másokat arra, hogyan kerüljék el a bűnözés világát, maradjanak tisztességesek és értékeljék a szabadságot.

Ambrus Attila fiatalkora jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy letért a helyes útról, éppen ezért a tanácsaival a fiatal generációt fokozottabban próbálja segíteni. Elárulta, a jelenlegi példamutató és céltudatos életének két nagyon fontos oka van: “Nem magam miatt csinálom. Van két pici gyerekünk, és nagyon szeretnék nekik egy olyan jövőt biztosítani, hogy ne az legyen, hogy bármilyen szinten is eszükbe jusson, hogy nem a tisztességes utat válasszák”.

Mióta kiszabadult annyira magas fokon ég, hogy egyetlen elvesztegetett perce sincs. Mint mondja, egyelőre még bírja fizikailag és mentálisan, de a felesége néha a falra megy tőle, mert annyira be van pörögve. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top