nlc.hu
Sztárok
Hónapok óta nem ad magáról hírt Boros Lajos, a telefonja is folyamatosan ki van kapcsolva

Hónapok óta nem ad magáról hírt Boros Lajos, a telefonja is folyamatosan ki van kapcsolva

Eltűnt a legendás rádiós.

Hónapok óta nem jelentkezik új műsorral Boros Lajos. A legendás rádiós műsorvezető és barátai 3 évvel ezelőtt kezdték el a Lali király CsütörTöke című beszélgetős műsort a legnagyobb videómegosztó portálon, ám március vége óta egy új rész sem született a korábban kéthetente jelentkező műsorból. Ráadásul Boros a közösségi oldalain vagy bármilyen más felületen sem szerepel már jó ideje. A Blikk egy ideje telefonon sem tudta elérni, a készüléke ugyanis folyamatosan ki van kapcsolva.

Boros Lajos 2021-ben, Joshi Bharat műsorában a LifeTV-n - Forrás: YouTube / LifeTV - videó

Boros Lajos 2021-ben, Joshi Bharat műsorában a LifeTV-n – Forrás: YouTube / LifeTV – videó

Megkeresésükre Boros Lajos jó barátja, Baráz Miklós a következőket nyilatkozta a bulvárlapnak: “Nincs nagy baj, egyszerűen csak már nem tud úgy helytállni, mit korábban, ezért inkább a háttérbe vonult.” Elmondása szerint a 77 éves rádiós inkább a családjával tölti az idejét és sokat sétál. Baráz szerint mikrofon elé már nagy valószínűséggel nem fog ülni Boros Lajos.

Mint ismert, a legendás rádiós korábban komoly egészségi problémákkal küzdött, szívműtéten esett át, valamint rákkal is küzdött, sőt a nyílt szívműtétje után 5 hétre kómába esett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top