nlc.hu
Sztárok
Alföldy Anna, a Next Top Model Hungary szereplője megelégelte a szájfeltöltését

Kioldatja szájfeltöltését Alföldy Anna, a Next Top Model Hungary szereplője: „Ilyen kacsaszerű volt az  egész…”

A műsort visszanézve jött rá arra, hogy szája már nem úgy néz ki, mint ahogyan azt szeretné, így hát komoly döntésre szánta el magát.

Nem is olyan rég ért véget a TV2 műsora, a Next Top Model Hungary, amelyben Mészáros Lili lett a győztes. De a műsorban Alföldy Annát is megismerhették a nézők. A Ripostnak adott interjújában Anna elárulta, rengeteget köszönhet a műsornak és hozzátette, hogy szeretne ismét természetesebben kinézni, így jött a döntés, hogy kioldatta a szájfeltöltését.

Alföldy Anna, a Next Top Model Hungary szereplője úgy döntött, kioldatja szájfeltöltését

Anna elárulta, hogy a mellplasztikán és a szájfeltöltésen kívül semmi más beavatkozása nem volt még eddig. Most azonban úgy döntött, szeretne megválni a feltöltésétől.

Mostanra ez az anyag már olyan más részekre migrálódott, a szám fölé, hogy ilyen kacsaszerű volt az  egész, amit viszontláttam a tévében és a képeken is.

Így hát elhatározta, hogy jobb lenne a természetes vonalra visszatérni. Szerencsére ez nem egy megoldhatatlan feladat, és a végeredmény is igazán jó lett.

Anna azt mondta, hogy már most nagyon tetszik neki az eredmény, viszont még szükség van néhány hétre, míg végleg kioldódik a töltőanyag. Valamint azt is hozzátéve, hogy a műszempilláját is leszedette.

Jobban tetszem magamnak természetesen, és jobban el is fogadom magam. De a mellműtétemet szeretem, szerintem nem túlzás, és van egy természetes esése, szóval azzal jól érzem magam.

-fogalmazott Anna.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top