nlc.hu
TV-sztárok

A Konyhafőnök: Alföldy Anna esett ki

A Konyhafőnök: Alföldy Anna esett ki, a kommentelők szerint ez így van jól

Egy kicsit csalódott, de sokat tanult a verseny alatt.

Közelít a Fináléhoz A Konyhafőnök, holnap, azaz pénteken kiderül, hogy ki lesz a végső győztes. Már csak hárman maradtak versenyben, ugyanis a tegnapi adásban Alföldy Anna búcsúzott a műsortól.

Alföldy Anna

Fotó: RTL

A versenyző mosolyogva és erősen fogadta a zsűrit bejelentését, miszerint neki kell elhagynia a konyhát. Rácz Jenő meg is jegyezte, hogy éppen ezt a hozzáállását szereti annyira. „Picit csalódott vagyok és sajnálom, de annál büszkébb vagyok magamra. Rádöbbentem, hogy mekkora versenyszellem van bennem, hogy tényleg nem adom fel, ez egy teljesen új énem. Ez a verseny feszegette a határaimat, de megbirkóztam vele” – mondta a versenyző, aki nagyon örül, hogy a séfek is látták az igazi énjét.

A kommentelők már nem voltak ennyire kedvesek Annával, az elmúlt napokban többen is írták, hogy jó lenne, ha végre ő esne ki és sajnálták azokat a versenyzőket, akik az elmúlt napokban elhagyták a konyhát helyette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top