nlc.hu
TV-sztárok

Alföldy Anna spontán jelentkezett A Konyhafőnökbe

A Konyhafőnök: Alföldy Anna eleinte nem gondolta, hogy séfkabátot kap majd

Nem csak a konyhában, az élet több területén is megállja a helyét.

Alföldy Anna hirtelen ötlettől vezérelve jelentkezett A Konyhafőnökbe, és akkor még nem is gondolt arra, hogy egészen a végéig menetel majd. Most a döntő héten a Fókuszban egy kicsit jobban is megismerhették a nézők Hajdú Péter exét

Alföldy Anna

Fotó: RTL

Anna élete egyáltalán nem unalmas: amellett, hogy nap mint nap A Konyhafőnökben bizonyítja főzőtudását, szépségszalon-tulajdonos, modell, influenszer és családi vállalkozásban egy vidéki bárt is vezet. Miközben mások felé nagyon nyitott, addig ő maga kicsit zárkózottabb. 

„Ami leginkább magamról eszembe jut az a nagy makacsságom, önző is vagyok, önfejű is vagyok. Nem biztos, hogy az élet bizonyos szakaszaiban ez rossz. Például egy vállalkozásnál az alázat, az önzőség szerintem egy pozitív dolog. Nyilván akik közel állnak hozzám, a barátaim vagy család, azokkal egyértelműen nem. Bármit megadok nekik, de nekem ez egy védőpajzs. Így óvom magam ebben a kis burokban” – mondta Anna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top