nlc.hu
Gasztro

Alföldy Anna arról is mesélt, miért jelentkezett a Konyhafőnökbe

Hűtőmágnes helyett fűszereket gyűjt külföldről Hajdú Péter exe, Alföldy Anna

A modell szerint a főzés annyira nem az erőssége.

Alföldy Anna azért jelentkezett a Konyhafőnökbe, hogy új  kihívások elé állíthassa saját magát. Hajdú Péter exkedvese az RTL Klub reggeli műsorában mesélt arról, miért szeretett volna a műsorba jelentkezni. 

Alföldy Anna

Alföldy Anna a Reggeliben

Nekem az erősségem inkább a tálalás. Ugye nekem a munkám a szépségipar, a fotózás, és én ezt itt teljesen kiélhetem magam a tálalásokban. A főzés annyira nem az erősségem, de tőlem telhetően mindent megpróbáltam. Nekem most az életemben pont az a periódus volt, hogy akkor én ezt most bevállalom, és azért szerettem volna jelentkezni, mert teljesen eltérő dolgot szerettem volna csinálni, kilépni a komfortzónámból” – a modell arról is beszélt, hogy rengeteg negatív kommentet kap, és bár igyekszik elkerülni őket, néha azért mégis elolvassa, de nem tud velük mit kezdeni. 

A műsorban az is szóba jött, hogy Anna karrierje során gyakran jár külföldön, ahonnan ő teljesen más emlékeket hoz haza, mint a legtöbben. 

„Azért szoktam hazahozni egy-két hűtőmágnest, de nem, inkább fűszereket, tésztákat, attól függ, hogy az ország vagy Európa melyik pontján vagyok. Például Thaiföldről rengeteg csípős fűszerkeveréket.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top