nlc.hu
Sztárok
Kitartóan harcol a betegsége ellen Celine Dion, hamarosan szeretne újra színpadra lépni

Kitartóan harcol a betegsége ellen Celine Dion, hamarosan szeretne újra színpadra lépni

Az énekesnő BBC-nek adott interjúja alapján úgy tűnik, hogy ha minden jól alakul, hamarosan ismét a színpadon köszönhetjük az énekesnőt.

Igen ritka betegséggel diagnosztizálták Celine Dion-t. Az énekesnő ugyanis egy gyógyíthatatlan, Stiff Person szindrómának elnevezett kórban szenved, amely az izmok merevségével, görcsösségével, fényre, hangokra való fokozott érzékenységével jár.

Céline Dion

(Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy)

A szupersztár egy időre el is tűnt a színpadról a diagnózis után, ugyanis a betegségtől olyan mértékben megmerevedtek az izmai, hogy sokszor nemcsak az ének volt fájdalmas számára, de volt, hogy a bordáját is eltörte így. Most azonban először elmélkedett a visszatérésről a BBC-nek egy hosszas interjú keretében. A beszélgetés során kifejtette, hogy elkezdte kiismerni és megérteni betegségét és azt is, hogy hogyan kontrollálhatja és élhet együtt vele. 

A színpadon leszek. Nem tudom pontosan, mikor, de higgyétek el, hangosan fogok kiabálni. Már alig várom.

– árulta el, majd hozzátette, hogy régóta tervben van, hogy Las Vegasban újra a színpadra lépjen a közeljövőben. 

Mindezek mellett interjújában azt is megemlítette, hogy szeretne pénz gyűjteni a betegségben szenvedőknek, illetve olyan kutatásokat szeretne támogatni, amellyel elősegítheti, hogy minél hamarabb megtalálhassák a gyógymódot a ritka betegségre. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top