nlc.hu
Trend

Celine Dion 2023-ban

Friss fotók: Így fest most a súlyos beteg Céline Dion

Először mutatkozott a nyilvánosság előtt Céline Dion azóta, hogy bejelentette, súlyos betegséggel küzd.

Céline Dion tavaly decemberben Instagram-oldalán jelentette be, hogy ritka neurológiai betegséggel, Stiff-Person-szindrómával diagnosztizálták. Elmondta: a betegség következtében néha nehézséget okoz neki menni, és a hangszálait sem tudja már úgy használni az éneklésre, mint korábban. Emiatt le kellett mondania a koncertturnéját, melynek keretében 2024 márciusában Budapestre is ellátogatott volna.

Az énekesnő azóta egyáltalán nem mutatkozott a nyilvánosság előtt és közösségi oldalain is csak korábbi felvételek jelentek meg róla, friss képek vagy videók egyáltalán nem.

Szeptember elején aztán aggasztó hírek érkeztek az állapotáról: a testvére, Claudette Dion a HELLO! Canada magazinnak úgy nyilatkozott, húga nagyon sokat szenved, ám erős nő és mindent megtesz, hogy felépüljön.

Mindezek fényében meglepő és egyben örömteli, hogy az énekesnő a minap nyilvánosság elé lépett: három fia társaságában váratlanul megjelent egy hokimeccsen Las Vegasban, ahol a kanadai Montreal Canadiens csapata mérkőzött meg a Vegas Golden Knightsszal. Az eseményről a sztár hivatalos Instagram-oldalán több, a csapat öltözőjében készült fotót is posztoltak. Az első képen az énekesnő fiaival, a 22 éves René-Charlesszal, valamint a 13 éves ikrekkel, Nelsonnal és Eddyvel pózol. A bejegyzés egy másik fotóján a család Nick Suzuki, Cole Caufield, Alex Newhook és Arber Xhekaj kanadai játékosok társaságában látható, de feltűnik a képeken a Canadiens vezetőedzője, Martin St. Louis is.

Céline Dion és Chantal Machabee

Céline Dion és Chantal Machabee (Fotó: Profimedia)

Az énekesnővel ugyanitt közös fotót készített Montreal Canadiens alelnöke, Chantal Machabee is, melyet aztán kiposztolt a közösségi oldalán.

A megjelent képeket mindenütt kitörő örömmel fogadták a rajongók és jókívánságokkal árasztották el a kommentszekciókat. Mindenki abban bízik, hogy a világhírű énekesnő eredményesen harcol a kórral és egy nap talán a színpadra is visszatérhet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top