nlc.hu
Sztárok
Miló Viki megkapta már a családjától, hogy a kutyái miatt nincs párja, így pedig gyereke sem

Miló Viki: „Még soha nem éltem együtt senkivel” – társra vágyik a 45 éves exküzdősportoló

Huszonhárom év egyedüllét után azért tart egy kicsit az összeköltözéstől.

Miló Viki sorra halmozta a világbajnoki címeket, 45 évesen azonban úgy érzi, nem teljes az élete. A szerelem eddig valamiért messziről elkerülte. “Sajnos mindig éreztem azt, hogy a Miló Viki nem biztos, hogy kell az embereknek. Szeretik nézni a tévében, szeretik olvasni róla a cikkeket az újságban, de talán megijednek tőle az emberek” – vallotta be a Fókuszban az egykori küzdősportoló.

Már nagyon vágyik egy párkapcsolatra Miló Viki - Forrás. RTL / Fókusz - videó

Már nagyon vágyik egy párkapcsolatra Miló Viki – Forrás. RTL / Fókusz – videó

Most már jöhetne az igazi. Szeretnék valakivel összeköltözni és kipróbálni, milyen. Még soha nem éltem együtt senkivel. És szerintem én is képes vagyok rá. Tök jó fej vagyok, annyira csúnya sem vagyok, nem tudom, mi lehet az akadálya” – mondta nevetve. Jelenleg 8 kutyával él együtt. A csivaváknak külön szobája van, így ha összeköltözésre adná a fejét, fontos, hogy a jövendőbelije szeresse az ebeket.

“Ha 24 órában össze vagyunk zárva, akkor igenis el kell fogadnia a kutyáimat, ezért inkább én megyek eleinte a férfihoz, és amikor úgy érzem, hogy a kapcsolat elkezd fejlődni, akkor meghívom a saját házamba. Ez lesz a vízválasztó: vagy megszereti a kutyáimat vagy nem lesz közöttünk kapcsolat” – meséli.

Szerinte sokan azt hiszik, hogy a kutyái miatt nincs párja, ám ő senkivel sem cserélné el az életét. “Édesanyámmal nem túl jó a kapcsolatom, mert nagyon kutyaellenes. Azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincsen párom és, hogy nem vagyok normális. Sőt megkaptam a nagymamámtól azt is például, hogy a kutyák helyett miért nem fogadtam inkább örökbe egy gyereket. Nyilván tudom, hogy ők nagyon féltenek engem, hogy ha ők elmennek, akkor egyedül maradok. De hát eddig is egyedül voltam és megálltam a helyemet a világban!” – mondta Miló Viki, aki bevallotta, 23 év egyedüllét után tart az összeköltözéstől, de lelkileg már most készül rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top