nlc.hu
Sztárok
Vakációzni indult Gáspár család: van is mit ünnepelniük

Vakációzni indult a Gáspár család: van mit ünnepelniük

Rózsaszín szívecskékkel közölte a saját közösségi oldalán Gáspár Bea, hogy közös utazásra indul a család. Az ominózus pillanatról fotót is közölt.

Szívmelengető fotót posztolt Instagram-sztorijában Gáspár Bea. Az édesanya ugyanis egy olyan bensőséges pillanatot osztott meg  a követőivel, amelyen az látható, ahogyan útnak indul az egész Gáspár család a repülőtérről. Gáspárék a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik éttermében étkeztek éppen, amikor az ominózus pillanatot megörökítették. A család úti célja egyébként nem más volt, mint a napsütötte Dubaj, ahonnan már rengeteg fotót és videót is posztolt a család. 

Fotó: Gáspár Bea Instagram-oldala

Fotó: Gáspár Bea Instagram-oldala

Az utazás célja egyébként nem más volt, mint legidősebb lányának, Gáspár Evelinnek a születésnapjának megünneplése. Mint sorai között olvasható, a nagy napot egy szülinapi hétvégével ünneplik meg. Evelin ugyanis  június 15-én a harmadik X-be lép, azaz harminc éves lesz. Egyik első útjuk egyébként az ikonikus turistalátványossághoz, a Jövő Múzeumába vezetett, ahol Gáspár Győző fel is tette feleségének a nap legfontosabb kérdését, miszerint eltette-e az útlevelét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top