nlc.hu
Sztárok
Aureliót teljesen megváltoztatta az apaság: „Egy pillantásával levesz a lábamról”

Aureliót teljesen megváltoztatta az apaság: „Egy pillantásával levesz a lábamról”

Nagyon örül, hogy lányos apuka lett.

Aurelio teljesen megváltozott a börtönben, nem csak azért, mert leszámolt a korábbi botrányhős-életmódjával, hanem azért is, mert időközben édesapa lett. A napokban élete első Apák napján vett részt a kislánya bölcsijében a ValóVilág egykori győztese, aki imádja az apaság minden percét – írja a Bors.

Aurelio imádja a kislányát - Forrás: Frizbi, a különkiadás / YouTube – videó (2024.02.27.)

Aurelio imádja a kislányát – Forrás: Frizbi, a különkiadás / YouTube – videó (2024.02.27.)

“A legcsodálatosabb dolog a Földön, hogy apuka vagyok és nagyon örülök, hogy lányom van. Most voltam az Apák napján a bölcsiben, láttam a fiúkat, ahogy veszekedtek egy matchboxon, és olyan jó volt, hogy az én lányom ott ül az ölemben és csak tapsolt a zenére” – mesélte Aurelio, aki nagyon örül, hogy lányos apuka lett. “Mindig voltak lány barátaim, és kicsit női lélek is vagyok” – indokolta.

Az exvillalakó arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy szerinte a kis Szofi rá hasonlít, néha úgy is szokott viselkedni, mint ő: “Elég hangos. Ezt biztos, hogy az olasz vér teszi”.

A boldog apuka bevallotta, próbál kicsit szigorú lenni a kislányával, de a gyerkőc egy pillantásával leveszi őt lábáról. Elmondása szerint igyekszik mindenben segíteni a párjának, még a pelenkázást is megcsinálja: “A fürdetés mindig az én dolgom, ki nem hagynám, együtt fürdünk, de amit sose gondoltam volna, hogy már a kakis pelenkát is kicserélem“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top