nlc.hu
Sztárok
Sztárok, akik hisznek a szellemekben

Sztárok, akik hisznek a természetfeletti erőkben

Megmagyarázhatatlan dolgok történnek velük, tudnak beszélni a szellemekkel – sztárok, akik hisznek valami magasabb erőben.

Rubint Réka a minap arról beszélt – és ez már nem először fordult elő – hogy pár éve elhunyt édesapja folyamatosan üzeneteket küld neki és segít, hogy merre haladjon tovább az életében.

Rubint Réka

Fotó: Trenka Attila

„Amikor kislány voltam, apukámmal körülbelül heti két-három alkalommal mentünk a határba rókát nézni. Apukám már nincs velem, de mindig jelez. (…) Nekem ő mindig valamilyen vad formájában jelez, hiszen vadász volt. Korábban szarvasokon keresztül igyekezett segíteni és utat mutatni, néhány nappal ezelőtt pedig megpillantottam ezt a kis rókát. Édesapám mindig a legjobbkor üzen nekem. Amikor válaszúthoz érkezek, amikor döntéshelyzetbe kerülök, akkor így segít és megerősít abban, hogy jó úton járok, jó döntést fogok hozni. A hiánya még mindig borzasztóan fáj, ez a belső erő viszont felbecsülhetetlen a mindennapokban” – árulta el a fitneszlady, majd hozzátette, egy hangtáltanfolyamon konkrétan hallotta az édesapja hangját.

Nem Rubint Réka az egyetlen, aki hisz a természetfelettiben, illetve abban, hogy a halál után is van élet. Összeállításunkban olyan ismert embereket mutatunk, akik valamilyen módon szintén elérték egy elhunyt szerettüket. 

Vajna Tímea (Ráthonyi-Palácsik Tímea)

Vajna Tímea

Fotó: Birton Szabolcs

Az Amerikában élő üzletasszony gyakran jár médiumhoz, jósnőhöz és a jelekben is hisz. Néhai férje halála után is magyarázatot keresett, azt is mondta, hogy Andy egy madár formájában jelent meg az ablakpárkányán, és nem ez volt az egyetlen jel. 

„Nagyon gyakran érzem a jelenlétét. Sokszor arra leszek figyelmes, hogy egy árny elsuhan mellettem a házban. Azt gondoltam, csak ő lehet az, de nemrég egy médiumnál jártam, aki elárulta nekem, hogy a lelke már nincs itt, és megnyugvásra talált az édesanyja és a fia mellett. A szeánsz alatt végig sírtam, mert olyan kézzelfogható volt a jelenléte… Az ő szavait adta vissza a médium és rengeteg kérdésemre is választ kaptam, ami nagyon megnyugtatott. Sőt, sikerült megnevettetnie is” – mondta pár évvel ezelőtt Vajna Tímea.

Peller Mariann

Peller Mariann

Fotó: Olajos Piroska

A műsorvezetőt állítása szerint természetfeletti erők segítik élete legfontosabb pillanataiban, így lett a megmagyarázhatatlan történések szakértője. Egy podcastet is megálmodott ennek apropóján, ahol sztárvendégeit elkalauzolja a spiritualitás világába.

A színművészetis felvételijén is tapasztalt hasonlót, amikor a beszélgetésre várt, megmozdult mellette egy nagy fotel. „Ültem, és mellettem mozgott a fotel. Mi lehet ez? Azt mondtam magamban: jó, ha most van itt velem valaki, akkor remegjen meg újra a fotel. Akkor már mindenemen állt a szőr! Még egyszer kértem: bárki, bármi is vagy, ha azért jöttél, hogy segíts, akkor kérlek, remegj újra. Remegett! Még egyszer csináld meg, ha azt akarod tudatni velem, hogy jó úton vagyok, ha a felvételi sikerülni fog. És újra rezgett, de itt vége szakadt a dolognak. Amikor egy kicsit megnyugodtam, megfogtam azt a rohadt nehéz bőr fotelt, és megpróbáltam megrázni, de esélyem sem volt. Lehetett érzéki csalódás, de nekem jelzés volt, hogy sikerülni fog a felvételim” – árulta el korábban egy interjúban Peller Mariann.

Radics Gigi

Az énekesnő az amerikai útján tapasztalt olyat, amit még soha életében: állítja, szellemlakta helyen szálltak meg a családjával. 

„Béreltünk egy nagy házat a szüleimmel kilenc napra egy kisvárosban, és már amikor beléptünk, éreztük, hogy futkos a hátunkon a hideg. Tele volt a ház régi képekkel, és az egyik szoba zárva volt. Később megtudtuk a tulajdonostól, hogy itt halt meg valaki, és minden dolga ugyanúgy volt hagyva, mint halála előtt. Éjjel alig aludtunk, nyikorgott a padló, és egyik alkalommal égve hagytuk a lámpát a folyosón, és magától lekapcsolódott a villany. Utolsó nap már mindannyian együtt aludtunk, annyira féltünk” – mesélte korábban Radics Gigi a Story magazinnak.

Madár Veronika

A Jóban rosszban színésznője az édesapja halála óta érez különös, megmagyarázhatatlan dolgokat. 

„Apu nagyon szeretett kertészkedni, ő gondozta a rózsákat a kertben. Mióta meghalt, anyukám születésnapján, szeptember 12-én a rózsa mindig kivirágzik. (…) Anyukám egyébként nem hitt a szellemekben, de amikor az egyik éjjel azt tapasztalta, hogy valaki háromszor megsimogatja a vállát, majd a kérdésére, hogy »Drágám, te vagy az?«, olyan érzése volt, mintha megcsókolták volna a nyakát. Azóta ő is másképp áll ezekhez a dolgokhoz” – mondta pár éve Madár Veronika.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Fotó: Getty Images

A színész az Excsajok szelleme, 2009-ben megjelent vígjáték sajtótájékoztatóján beszélt róla, hogy számára nem ismeretlen ez a jelenség, hiszen a hollywoodi otthonában is kísértett egy entitás. 

Nem álltam semmilyen szer befolyása alatt, de mindig éreztem, hogy ott van. Nem volt annyira boldog, nem tűnt úgy, hogy ez a szellem nagyon jól szórakozna a házamban, szóval eldöntöttem, hogy beszélek vele, és megmondom neki, hogy az én házam. Kinyitottam az ajtót, és azt mondtam neki: »Bárhol lehetsz, ahol csak szeretnél itt, de ez az én házam és nem megyek sehová«

– részletezte a világsztár, aki azt is elárulta, hogy nem csak ő érezte a szellem jelenlétét, hanem mindenki, aki nála járt ebben az időszakban. 

Lily Collins

Lily Collins

Fotó: Getty Images

A színésznő az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmet forgatta, amikor éjszakánként furcsa jelenségre lett figyelmes. 

„Felfedeztem, hogy hajnali három óra az az idő, amikor a két világ közötti válaszfal a legvékonyabb, és ekkor megnyílik egy átjáró a két világ között. Nem ijedtem meg, támogatást éreztem. Azt sugallták, hogy figyelnek rám, segítenek és hálásak, amiért elmeséljük a történetüket” – mondta Lily Collins, aki a hírhedt sorozatgyilkos, Ted Bundy feleségét játszotta a filmben. 

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Fotó: Getty Images

Az Alkonyat sztárja 2021 novemberében jelentette be, hogy saját szellemvadász dokumentumsorozatot készít, ami kifejezetten LMBTQ+ tematikájú – celebek segítségével vizsgálták a paranormális jelenségeket. Ebben a dokuban derült ki, hogy Kristen Stewart társalogni is szokott a szellemekkel. 

„Beszélek a szellemekkel. Ha egy furcsa kisvárosban vagyok, mert éppen filmet forgatok, és a szállásom is kicsit furcsa, azt nem bírom elviselni. Ki tudja, mik azok a szellemek, de az biztos, hogy van egy energia, amire nagyon érzékeny vagyok. És nem csak szellemekkel kapcsolatban, hanem emberekkel is” – tett megdöbbentő kijelentést a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top