nlc.hu
Sztárok
A 6 éves Lajos herceg Károly király 75. születésnapján

A 6 éves Lajos herceg igazi mókamester volt III. Károly születésnapján

Most is hozta a formáját Lajos herceg, cukin nézelődött és grimaszolt a hivatalos ünnepségen a Buckingham-palota erkélyén – sokak örömére.

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját, és ahogy arról beszámoltunk, a ceremónián a kemoterápiás kezelés alatt álló Katalin hercegné is jelen volt.

A brit királyi család a Buckingham-palota erkélyéről integetett a tömegnek, Vilmos és Katalin mellett a három gyerekük, György, Sarolta és Lajos tiszteletét tette.

Lajos walesi herceg Trooping the Colour ünnepségen 2024. június 15-én Londonban, Angliában

Lajos walesi herceg Trooping the Colour ünnepségen 2024. június 15-én Londonban, Angliában (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

A 6 éves Lajos herceg – aki imádnivaló grimaszaival már korábban is remekül szórakoztatta az embereket a hivatalos eseményeken – most is hozta a formáját: ásított, majdnem elaludt és mókás arcokat vágott. Íme az emlékezetes megnyilvánulásai az ünnepségről: 

Lajos herceg nemcsak az arckifejezésével képes belopni magát az emberek szívébe, pár napja übercuki tanáccsal indította el az angol válogatottat a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top