nlc.hu
Sztárok
67 évesen is csodásan néz ki fürdőruhában Ábrahám Edit

67 évesen is csodásan néz ki fürdőruhában Ábrahám Edit

Fekete színű fürdődresszben és hozzá illő fekete strandruhában állt kamera elé a színésznő.

Az elmúlt időszakban valósággal újjászületett Ábrahám Edit. A 67 éves színésznő 2 ruhaméretet és 10 kilót fogyott. Az ősi népi gyógyászatokban alkalmazott gyógynövények erejét bevetve, egy testsúlycsökkentő mátrixnak is nevezett módszer segítségével olvadtak le róla a kilók.

“Összetalálkoztam a Nádas Gyuri feleségével egy színházi előadáson, és néztem: ‘Új pasija van neki? Ki ez?’ Közelebb mentem és láttam, hogy ‘Te jó Isten, ez a Gyuri!’ Kérdeztem: ‘Mit csináltál?’, azt mondja: egy testsúlycsökkentő mátrix segítségével fogytam le. Mondom: azonnal szeretném én is ezt” – mesélte Ábrahám Edit, aki fürdőruhában mutatta meg magát a Tények Pluszban.

Ábrahám Edit (b) a barátnőjével, Nádai Beával (j), az Old Boys együttes énekesnőjével - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Ábrahám Edit (b) a barátnőjével, Nádai Beával (j), az Old Boys együttes énekesnőjével – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

 

Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

 

Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

 

Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Ábrahám Edit amúgy elégedett az életével: kétszeres nagymama, sikeres karrier, mozgalmas mindennapok. Úgy véli, a kor csak egy szám, éppen ezért 67 évesen sem riad vissza attól, hogy keressen maga mellé egy társat. Nemrég arról beszélt, hogy nyitott az ismerkedésre és vágyik is valakire, akit így írt körül: “Először is legyen jó ember, ápolt és empatikus. Fontos az érzelmi intelligencia, de ugyanolyan lényeges, hogy műveltségben és az elért eredményeinkben is egy szinten legyünk. Ezek nagyon fontos dolgok, még akkor is, ha tabu róla beszélni”.

Kiemelt fotó: Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top