nlc.hu
Sztárok
Durva balesetet szenvedett biciklizés közben Gordon Ramsay

Horrorbalesetet szenvedett biciklivel Gordon Ramsay

A sztárséf azt mondja, ha nem lett volna bukósisak rajta, „most nem lenne itt” a kerékpáros balesete után.

Durva kerékpáros balesetet szenvedett Gordon Ramsay az Egyesült Államokban, ami saját bevallása szerint nagyon megrázta a sztárséfet.

A közösségi oldalára posztolt videóban Ramsay azt hangsúlyozta, hogy mennyire fontos kerékpáros fejvédőt használni. Állítja, ha nem viselt volna sisakot, „most nem lennék itt.”

Gordon Ramsay a 2024-es Fox Upfront rendezvényen a The Ritz-Carlton Nomadban New Yorkban, 2024. május 13-án

Gordon Ramsay a 2024-es Fox Upfront rendezvényen a The Ritz-Carlton Nomadban New Yorkban, 2024. május 13-án (Fotó: Roy Rochlin/Getty Images/AFP)

Nem érdekel, milyen rövid útról van szó, nem érdekel, hogy a sisakok pénzbe kerülnek, egyszerűen döntő jelentőségűek. Szerencsés vagyok, hogy itt állhatok. Fájdalmaim vannak. Brutális hét volt ez, de valahogy túl vagyok rajta.

Ezután a séfkabátját felhúzva megmutatta a lilás-vöröses, több tenyérnyi sérülést a hasán és az oldalán. Figyelem, a videó felkavaró lehet!

A baleset a hét elején történt Connecticutban. Az 57 éves séf elmondta, hogy nem tört csontja, és nem szenvedett komolyabb sérüléseket, de csúnyán lehorzsolta magát, és megfogalmazása szerint úgy nézett ki, mint egy lila krumpli.

Hogy pontosan hogyan történt a baleset, azt a tavaly óta hatgyerekes séf nem részletezte, de köszönetet mondott a Lawrence & Memorial kórház baleseti sebészeinek és ápolóinak, akik gondoskodtak róla.

(BBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top