nlc.hu
Sztárok
A 82 éves Paul McCartney mindig is utálta becenevét

A ma 82 éves Paul McCartney mindig is utálta a rajongóktól kapott becenevét

Születésnapot ünnepel Paul McCartney, a Beatles egykori tagja. A legendás zenész bár imádta a rajongóit, a tőlük kapott becenevét már kevésbé...

Június 18-án ünnepli a 82. születésnapját Paul McCartney, a többszörös Grammy-, valamint Oscar- és Primetime Emmy-díjas angol zenész-producer, aki elsősorban a Beatles egykori tagjaként ismert.

A ma 82 éves Paul McCartney mindig is utálta a rajongóktól kapott becenevét

The Beatles a TVC londoni stúdiójában (Fotó: Mark and Colleen Hayward/Getty Images)

A legendás előadó életéről készült már könyv, és dokumentumfilm is, de még mindig vannak olyan dolgok, amiket sokan nem tudnak az életével kapcsolatban. 

A Beatles népszerűsége annak idején már-már felfoghatatlan volt, rajongók milliói voltak odáig a zenekar tagjaiért és a dalaikért. A fiatalok világszerte bálványozták az ikonokat, leginkább Paul McCartney-t, akinek egy becenevet is kitaláltak.

Az előadó ugyanis a baba arcával kitűnt a többiek közül, így „cute Beatle” vagyis  „az aranyos Beatle” néven kezdték szólítani, amit a zenész kifejezetten utált, főleg, mivel nem tehetett a kinézetéről. 

„Soha nem gondoltam, hogy aranyos vagyok, bár egyesek úgy gondolják, volt néhány cuki pillanatom, főleg a korai időkben. De ahogy telik az idő, az ember is egyre komolyabbá, keményebbé válik” – jegyezte meg korábban.

További érdekességekről  ide kattintva olvashatsz.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top