nlc.hu
Sztárok
Istenes Bence legkisebb testvére is nagykorú lett

Istenes Bence legkisebb testvére is nagykorú lett: csupa sármos férfiből áll a család – fotó

Istenes Laci legkisebb fia is nagykorú lett a napokban! Erről a hírről maga a műsorvezető adott hírt, amikor Instagram-oldalára kiposztolta a buli képeit.

Istenes Bence öccse az édesapja, Istenes Laci második házasságában született, és most lett nagykorú.

Istenes Bence legkisebb testvére is nagykorú lett - fotó

Bizonyára sokan tudják, hogy az RTL műsorvezetőjének édesapja, Istenes László is tévézik, évek óta a Mokka egyik arca. Most azonban nem a műsorban, hanem a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy immár egy újabb nagykorú férfi van a a családban.

Istenes Bence 1987-ben született,  másfél évvel később pedig napvilágot látott húga, Bogi is. Édesanyjuk és édesapjuk 12 év után váltak el, majd azt követően anyjukkal Németországba költöztek. Istenes László 2000-ben újranősült, és még abban az évben megszületett második lánya, Franciska, 2006-ban pedig a második fia, Benedek. A legkisebb fiú június 17-én ünnepelte a 18. születésnapját, erről édesapja posztolt. 

A fotókon láthatjuk, hogy Benedek ugyanolyan dús, göndör hajkoronával rendelkezik, mint édesapja. Magas, jóképű fiatalember lett abból az aranyos fiúból, akit Istenes László pár évvel ezelőtti fotóján láthatunk.

Immár Benedekkel lezárult egy korszak az Istenes családban, hiszen már hivatalosan is nagykorú mindenki a családban.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top