nlc.hu
Sztárok
Megdöbbentő felvételek: VV Geri egy szál tangában vonult a villatársai előtt

Megdöbbentő felvételek: VV Geri egy szál tangában vonult a Való Világban – videó

A ValóVilág12 villája különleges eseménynek adott otthont!

Nem kicsit lepte meg társait a Való Világ villájában VV Geri, aki egy szál tangában mászkált a villatársai előtt. Az eset akkor történt, amikor a villalakók bikiniben és fürdőruhában léptek ki egymás elé, hogy megmutassák formás domborulataikat egy szépségverseny keretében. 

A villalakók számára szépségversennyel indult a hétfő, ahol ének, szavalás és némi vetkőzés keretében bizonyíthatták rátermettségüket, és azt, hogy megérdemlik a Mr. és Mrs. Villa címet – írta meg a Blikk. A legszokatlanabb és vagányabb szerelést VV Geri viselte, aki nem pironkodott és a győzelem reményében tangában jelent meg a kifutón. Végül azonban nem ért első helyet a bevállalós cselekedete, ugyanis VV Kikidi és VV Reni nyerték el a megtisztelő első helyeket. Az eredményt a legtöbb villalakó elfogadta, kivéve VV Giadát, aki személyes sértésnek vette azt, hogy nem ő lett Mrs. Villa.

A videót ide kattintva tudjátok megtekinteni, ha pedig további villabotrányokról szeretnétek olvasni, akkor érdemes ide kattintani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top