nlc.hu
Sztárok
Sokadszorra is összejöhetett exével Opitz Barbi

Árulkodó fotó: Opitz Barbi ismét összejött az exével? Hol tart a történet?

Opitz Barbi és Serleg Albert hol szakítanak, hol újra összejönnek egymással. Most úgy tűnik ezúttal is kibékültek, de vajon a rajongók hogy fogadták a hírt?

Opitz Barbi az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, de manapság már nem is annyira a slágereivel vannak elfoglalva az emberek, hanem a magánéletével.

Váratlan fordulat: Opitz Barbi ismét összejött az exével?

A történet középpontjában az áll, hogy hol összejön a szerelmével, Serleg Alberttel, hol pedig szakítanak, ráadásul általában elég kemény körülmények között.

Opitz Barbara többször is nyilvánosan kérte volt párját, hogy hagyja őt békén, ám ennek ellenére rendszeresen kibékülnek. Az egész már szinte követhetetlenné vált a rajongók számára, de az énekesnő legújabb, 24 órán át elérhető Instagram-története úgy tűnik, választ ad arra a kérdésre, hogy jelenleg együtt van-e Serleg Alberttel.

Opitz Barbi ugyanis megosztott egy videót, amin az látható, hogy fogja valakinek a kezét, és közben megjelölte a felvételen Serleg Albertet is. Ebből arra lehet következtetni, hogy újra egy párt alkotnak.

Az énekesnő rajongói biztosan vegyes érzelmekkel fogadták a meglepő hírt. Egyesek úgy vélik, hogy Serleg Albert rossz hatással van Opitz Barbira, míg mások támogatják a kapcsolatukat. Végső soron az énekesnőnek kell tudnia, mi a jó neki, mit jelent számára a boldogság, és ki mellett találja meg azt. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top