nlc.hu
Sztárok
Beszédes fotó: Úgy tűnik egy párt alkot Mehringer Marci és Kovács Gyopár

Beszédes fotó: úgy tűnik egy párt alkot Mehringer Marci és Kovács Gyopár

Egy igencsak árulkodó fotót töltött fel Instagram-oldalára az X-faktor tizedik évadának negyedik helyezettje. Vajon tényleg egy párt alkothatnak?

Szinte felrobbant a kommentszekció Mehringer Marci Instagram-bejegyzése alatt! Az X-faktor sztárja ugyanis egy fekete-fehér fotót tett közzé a közösségi oldalán, amelyen Kovács Gyopárral látható. 

Fotó: Kovács Gyopár Instagram-oldala

Fotó: Kovács Gyopár Instagram-oldala

Ha ez még nem lenne elég a színésznő és az énekes egymás kezét fogva láthatók a kiposztolt pillanaton, mosollyal az arcukon. A bejegyzéshez pedig Marci egy beszédes emoji-t is illesztett, amely az összetartozást jelképezi. Mindezek után nem eretnek dolog azt feltételezni, hogy egymásra találhatott a két fél, ennek a hírnek pedig a rajongók is elképesztően örülnének!

„Remélem ő az a különleges lány akinek a tiktokok is szólnak! Gratulálok Marci és sok boldogságot nektek, megérdemled végre a boldogságot!” – írta az egyik hozzászóló.

„Sok boldogságot nektek! – tette hozzá egy másik.

Érdemes megfigyelni, hogy a bejegyzés alá Gyopár kolléganője, Kárpáti Rebeka is odabiggyesztett egy szívecskét, jelezvén, hogy támogatja barátnőjét.

Nem Mehringer Marci az első énekes a színésznő életében

Pár hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy vajon mi lehet a ValMar sztárja, Marics Peti és Kovács Gyopár között. Sokak szerint ugyanis egy párt alkothattak, a páros azonban sosem erősítette meg ezeket a híreszteléseket. A rajongók azért is gondolták, hogy egymásra találhattak, mivel Gyopár több ValMar klipben is szerepelt, Peti pedig egy alkalommal a színházba is ellátogatott. Egyes informátorok pedig arról áradoztak, milyen szép párt alkottak. Bár a felek sosem erősítették meg kapcsolatukat, mikor az RTL Reggeliben Gyopárnak szegezték a kérdést, hogy mi van közte és az énekes között az alábbi választ adta: 

„Peti megkeresett ezzel, hogy rám gondoltak három klipben, akkor én nagyon örültem a felkérésnek. Nagyon jó volt a forgatás, nagyon jó hangulatban telt, mindenki nagyon kedves, nagyon jó fej, nagyon lazák voltak és nagyon profik – kezdte Gyopár, majd a nagy kérdésre inkább kitérő választ adott. – Mi jóban vagyunk a Petivel. Majd lehet, hogy hozzámegyek a klipben, de csak a klipben. De Peti biztosan jól van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top