nlc.hu
Sztárok
Győrfi Pál nem csak akkor mentős, amikor szolgálatban van

Győrfi Pál nem csak akkor mentős, amikor szolgálatban van: “Számtalanszor kerültem olyan helyzetbe, hogy civilben kellett valakinek a segítségére sietnem”

A mentős akkor is mindent megtett egy bajba jutott életéért, amikor nem volt éppen szolgálatban.

Hamarosan megrendezésre kerül a Múzeumok Éjszakája, az eseményt pedig egy kisfilm keretében népszerűsíti a rendezvény nagykövete, Csőre Gábor Jászai Mari-díjas színművész és az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál

Győrfi Pál (fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Győrfi Pál (fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A mentős számára nem volt kérdés, hogy elvállalja-e a szereplést a beharangozóban, nagyon szívesen vállalta el a feladatot, hogy bemutassa, hogyan is mentették az életeket a mentőtisztek a hatvanas években. 

A mentős nem csak akkor mentős, amikor éppen szolgálatban van, hanem a magánéletében is. Az évek alatt számtalanszor kerültem olyan helyzetbe, hogy civilben kellett valakinek a segítségére sietnem, és természetesen olyankor is minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy orvosoljam a bajt.

nyilatkozta Győrfi Pál, aki saját egészségére is igyekszik minél inkább odafigyelni.

Nem volt ezzel másképp Csőre Gábor sem, ugyanis nagyon fontosnak tartja, hogy az év leggrandiózusabb kulturális fesztiváljára minél többen menjenek el.

„Igazi történelemrajongó vagyok és mindent imádok, ami a rég- vagy a közelmúlthoz kapcsolódik. Még a legrosszabb filmeket is képes vagyok megnézni, ha előrántanak benne egy kardot, mert van benne valami, ami megidéz egy korszakot. Ez a múzeumokra is igaz, egy érdekes váza, egy öltözet rengeteg történetet mesél.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top