nlc.hu
Sztárok
Novodomszky Éva tökéletesen kiegyensúlyozott, de mi a titok?

Hogy csinálja Novodomszky Éva? Tényleg csak az „évek és a rutin” a titok?

Nincs itt semmiféle titok, egyszerűen csak élvezni kell az életet? Hogy csinálja Novodomszky Éva, hogy ennyire kiegyensúlyozott?

Novodomszky Éva őszintén hisz abban a mondásban, hogy: „az évek és a rutin”! De vajon mire értette ezt pontosan?

Novodomszky Éva

Novodomszky Éva (Fotó: Olajos Piroska)

A műsorvezetőnek már nagyon nagy rutinja van abban, hogy tökéletesen képes legyen összeegyeztetni a televíziózást a vendéglátással, a munkáját a gyerekneveléssel és mindezt úgy, hogy közben még magára is marad ideje.

A férjével, Salvóval évekkel ezelőtt külön költöztek, de máig jó barátságot ápolnak és közösen nevelik a fiaikat. Olyannyira kiegyensúlyozottak, hogy teljesen természetes az is, hogy együtt látogatják meg a szicíliai rokonokat is.

A férjem által kaptam egy másik családot, és ami még fontosabb, a fiaimnak szüksége van a nagyszüleikre, a nagynénijükre, az unokatestvérükre

– nyilatkozta a műsorvezető a Best magazinnak.

Éva arról is beszélt, hogy hiába a nyaralás, reggelente mindig „irodázik”, hiszen a vállalkozása nem áll meg akkor sem, ha ő éppen külföldön van. Így tehát minden nap kell ezzel foglalkoznia, még Olaszországban is.

Mivel ilyen sok szál fűzi őt ehhez az országhoz, így talán nem is meglepő, hogy az ízléséhez az olasz konyha áll a legközelebb:

„Mediterrán diéta szerint étkezem, azaz sok halat eszem salátával és zöldségekkel, de olykor belefér egy jó tészta vagy pizza, desszertnek egy tiramisu.” – mondta Éva. 

A műsorvezető vallja, hogy ha odafigyelünk az életmódra, akkor beleférnek ezek a kis apró „csalások”.  Ráadásul fia, Marco a főzés szerelmese, így aztán nagyon jó dolga van az édesanyának e téren is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top