nlc.hu
TV-sztárok

Novodomszky Éva a válása okairól

Novodomszky Éva a szicíliai férjével való válásáról: „Nem egyezett az értékrendünk”

A műsorvezető elárulta, miért nem működött a kapcsolatuk a gyermekei apjával.

Novodomszky Éva nem épp hétköznapi kapcsolatban él a férjével. Az MTVA műsorvezetője a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában beszélt arról, hogy a szicíliai férjével, Salvóval nem egyező értékrendjük ellenére mégis hogyan nevelik közösen a fiaikat és hogyan építik együtt a vállalkozásaikat is. Elmondása szerint mint férfi és nő nincsenek együtt, csak mint szülők és munkatársak ténykednek közösen – írja a Blikk.

Novodomszky Éva

Novodomszky Éva – Forrás: Három igazság / Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

„Nagyon jól tudunk együtt dolgozni, de rettenetesen fel tud idegesíteni, én is őt időnként. Pontosan amiatt, amiért mint férfi és nő nem vagyunk együtt” – magyarázta a tévés, aki azt is bevallotta, hogy már a kapcsolatuk elején tudták, teljesen más emberek, de ennek ellenére bíztak az összecsiszolódásban, ami végül nem valósult meg.

Mint mondja, hamar rájöttek arra Salvóval, hogy nagyon különbözőek, teljesen máshogy látják a világot, de meg voltak abban győződve, hogy ez majd változik. „Kiderült, hogy ez sehogy se akar összecsiszolódni, nem egyezik az értékrendünk, nem egyezik az, ahogy a világ alapvető dolgait látjuk. (…) El kellett fogadnunk mindkettőnknek azt, hogy van, amit egyszerűen nem tudunk kitaposni a másikból” – mesélte Novodomszky Éva, hozzátéve, elsősorban a férfi és női szerepeket, valamint a családon belüli szerepeket látták másként a férjével.

A műsorvezető 3 évvel ezelőtt mesélt az nlc-nek a volt férjével való közös vállalkozásáról: egy pizzériát nyitottak Dabason. „Ez a vállalkozás az én kis álmom volt. Egy olyan helyet csináltunk, ahová szeretnek járni az emberek. (…) Salvo is és én is kisvárosban nőttünk fel és szeretünk vidéken lenni. Itt laknak barátaink, ezért is jött az ötlet. Jó választás volt, óriási szeretetet kaptunk az ott élőktől, végtelen kedvesség árad felénk nap, mint nap” – indokolta Novodomszky Éva, aki 2 évvel ezelőtt új bizniszbe kezdett: tésztagyárat alapított, miután kitanulta a pékszakmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top