nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs és Istenes Bence végre együtt

Sebestyén Balázs és Istenes Bence végre együtt vezetnek műsort

Annyira régóta emlegetik őket így vagy úgy, de mégis szinte azonos mondatokban, hogy szinte sorsbeteljesítő lesz ez a közös szereplés.

Istenes Bencét rengetegen hasonlították pályája kezdetén Sebestyén Balázshoz. Sokan vélték felfedezni nála Balázs mozdulatait és hanghordozását, de mostanra rengeteg műsor kapcsán bizonyította be tehetségét és népszerűségét egyaránt. A két műsorvezető persze az évek alatt számtalan alkalommal üzent egymásnak és élcelődött vagy éppen viccelődött egymással a távolból hol az interneten, hol a kamerákon keresztül. Mérföldkő tehát, ami most történt, sokak álma vált valóra.

Közös fényképpel jelentkezett a két sztár, mellyel azt jelentették be, hogy közös színpadra lépnek majd együtt, méghozzá a Kalandra Fal! című műsorban a rajongók legnagyobb örömére. “Ha ők egyedül vannak se marad kő kövön na de együtt eladják a világot” – lelkendezett az egyik kommentelő. “Komoly kettős lesz” – kontrázott rá egy másik hozzászóló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top