nlc.hu
Sztárok
Meghan Markle féltékeny volt Victoria Beckhamre és a pénzére?

Ezért romlott meg a barátságuk: Meghan Markle féltékeny volt Victoria Beckhamre, mert gazdagabb nála?

Újabb botránykönyv a láthatáron. Ezúttal a Beckham házaspár és a sussexi hercegi pár különös kapcsolatáról lehet olvasni.

Korábban nagy port kavart a Spare (Tartalék) című könyv, azonban most jöhet a következő botránykönyv. Ebben a Beckham család és a sussexi hercegi pár különös kapcsolatára derül fény.

Ezért romlott meg a barátságuk: Meghan Markle féltékeny volt Victoria Beckhamre, mert gazdagabb nála?

A The House of Beckham: Money, Sex and Power című mű, melyet Tom Bower írt, június 20-ától lehet megvásárolni, és tele lesz meghökkentő titkokkal.

A szerző a könyvében azt állítja, hogy amikor Meghan Markle megismerkedett David Beckham feleségével, Victoriával, nagyon jó barátság alakult ki köztük. Sőt a Spice Girl egykori tagja gyakran ellátta Meghant szépségtanácsokkal, aki akkoriban még csak Harry herceg menyasszonya volt.

Azonban minden megváltozott egy brit riport után. Ugyanis abból a cikkből kiderült, hogy Victoria és Meghan rendszeresen jártak együtt szépségszalonba, ebből a hercegi pár arra következtetett, hogy Beckhamék kényes részleteket szivárogtattak ki az együtt töltött szabadidővel kapcsolatban.

Harry és Meghan eleinte Victoriát hibáztatta a történtek miatt. A sussexi herceg kérdőre vonta Davidet, aki dühösen tagadta a vádakat.

Ez az incidens csupán csak a kezdet volt a két pár közötti viszálykodásnak. Habár Beckhamék részt vettek a hercegi esküvőn 2018-ban, a kapcsolatuk azóta állítólag távolságtartóbb, mint valaha.

Az író szerint Meghan sok dolgot tévesen ítélt meg, köztük az is bosszantotta őt, hogy Beckhamék gazdagabbak nála.

„Meghan helye a celebvilágában a vagyon és a hírnév alapján dőlt el. Tapasztalt manipulátorként tévesen azt hitte, hogy a királyi családban betöltött státusza a társadalmi ranglétra magasabb fokára helyezi őt, mint ahol Victoria helyet kapott. Bosszantotta, hogy Beckhamék sokkal tehetősebbek, mint ő. Öt házuk volt, állandó hozzáférésük magánrepülőkhöz, luxusjachtokra kaptak meghívásokat, emellett sokkal több pénzük is volt” – derül ki a botránykönyvből. 

 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top