nlc.hu
Sztárok
Harry herceg a nyilvános panaszkodásaival folyamatosan csak rontott a helyzetén a királyi családban

Harry herceg a nyilvános panaszkodásaival folyamatosan csak rontott a helyzetén a királyi családban

Harry herceg arról is nyíltan vallott könyvében, hogy melyek azok a dolgok, amelyek legjobban bántották őt a családjával kapcsolatban.

A folyamatos nyilvános panaszkodás egy szakértő szerint többet ártott, mint használt Harry herceg és a brit királyi család viszonyában. A herceg ugyanis az egész nyilvánosság elé kitárta gondolait a könyvében, ahelyett, hogy privát módon beszélte meg volna azt velük. 

Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: Paul Grover- WPA Pool/Getty Images)

Miért akarnék önként eltávozni szülőországomból? Nem is érdekelte, hogy a feleségem és én milyen drasztikus lépést teszünk a gyerekünkkel együtt hátrahagyva mindent. A házunkat, a barátainkat.

– fogalmazta meg Harry, aki elmondása szerint próbált kibékülni testvérével, aki azonban nem volt vevő a dologra, ugyanis rendívül rosszul esett neki az, hogy öccse hátrahagyta őt és az egész családot. Harry-nek pedig az fájt nagyon, hogy csak közönyt és elutasítást érzett szerettei részéről.

Ha egyszerűen nem tudják, miért hagytam el az otthonom, akkor talán az azért van, mert nem ismernek. Kicsit sem. Talán soha nem is tették.

– írta le összegzését a könyvében

 Egy királyi író, Tom Quinn szerint ezzel a húzásával viszont inkább többet ártott magának, mint amennyit használt, ugyanis jobb lett volna, ha privátban a négy fal között mondja el sérelmeit családjának ahelyett, hogy a nyilvánosság előtt öntené ki fájdalmát.

Az évek során Harry csak panaszkodott és panaszkodott arról, hogyan bánt vele a családja. Bocsánatkérést akar az apjától és a testvérétől, hogy rendezzék a dolgokat. Amit azonban nem lát az az, hogy talán ha privát módon panaszkodna a publikus helyett, akkor az talán működne, mert így csak folyamatosan ront a helyzetén.

Via: (1), (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top