nlc.hu
Sztárok
Magyar tervező ruhájában tündökölt Nicola Coughlan

Magyar tervező ruhájában tündökölt a Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan

Nicola Coughlant folyamatosan keresik a nagy divatmárkák, hogy viselje az ő ruháikat. Ezúttal pedig a színésznő egy magyar márkát választott a fotózáshoz!

Magyar tervező ruhájában kapták lencsevégre Nicola Coughlant, A Bridgerton család színésznőjét.

Magyar tervező ruhájában tündökölt a Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan

A Bridgerton sorozat a világot hódította meg az utóbbi években, viszont a magyar sikerekről sem szabad megfeledkeznünk. A Nanushka magyar divatmárka a Penelope Featherington megformálóját,  Nicola Coughlant csábította el. Az ír származású színésznő a Washington Post fotózására választott a magyar divattervezőtől. 

 A magyar divatmárka már régóta szerette volna öltöztetni Coughlant. Sándor Szandra és csapata örömmel ajánlotta fel, hogy készítenek egy egyedi darabot a színésznőnek. 

Ez a ruha nem csak a színésznő egyedi megjelenését emelte ki, hanem a Nanushka márka iránti elkötelezettségét is, amely a fenntarthatóság és a modern dizájn találkozására épít. Nicola Coughlan választása is mutatja, hogy a fenntartható divat nemcsak etikus, hanem rendkívül stílusos is lehet. 

De a színésznő más egyéb felkéréseket is kapott a sorozat sikere után, ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk. Többek között Kim Kardashian fehérneműkollekciójának arca lett a Bridgerton sztárja.

Ha pedig kíváncsi vagy, milyen fantasztikus kreációkban pompáztak a szereplők a premier napján, kattints ide és csodáld meg magad is a ruhakölteményeket!

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top