nlc.hu
Sztárok
Szandi még nem utalta vissza a "koncertért" kapott pénzt

Botrányba fulladt Szandi koncertje: kiderült, még nem fizette vissza a pénzt

A szervezet igazgatónője elárulta, hogy Szandi még nem utalta vissza a pénzt a botrányba fulladt koncertje után. További részletek derültek ki az ügy kapcsán.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az énekesnő és férje korábban azt mondták, készek visszaadni a gázsit, amit Szandi úgy vett fel, hogy nem volt hajlandó színpadra lépni Madaron.

 

Szandi

Fotó: Instagram

Szandi múlt szombaton egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet. Ez egy jótékonysági esemény volt, azonban amikor férjével a helyszínre érkeztek, látták, hogy alig van ott valaki, így az énekesnő nem lépett színpadra. Szandi úgy vette fel a gázsiját ezen a jótékonysági koncertért, hogy nem volt hajlandó fellépni, mondván: túl kevesen vannak. Az énekesnő és férje, Bogdán Csaba a Blikknek úgy nyilatkoztak, készek visszautalni a pénzt, annak ellenére, hogy a szerződésben kikötötték: 50 fő alatt Szandi nem lép színpadra.

„Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem” – mondta a Blikknek az énekesnő.

A segélykoncertet szervezők igazgatónője az egész botrányról csak a sajtóból értesült. Mint kiderült, őket még senki sem kereste a gázsival kapcsolatban.

„Maga is megtalált engem, szóval könnyen megtehetnék ők is, de semmi nem történt, és pénzt sem kaptunk vissza, pedig elérhetőek vagyunk telefonon vagy e-mailben is.”– mesélte a story.hunak Kallós Daniela, az Angyali kezek nonprofit szervezetet igazgatónője.

Majd hozzátette:

„Mindenki mindennel meg volt elégedve, a többi fellépő teljesítette, amit vállalt. Azt mondták, hogy még ha nem is voltak elegen, mégis jól érezték magukat. Szandinak viszont nem felelt meg se a szervezés, se a közönség. Mi nem hibáztunk semmiben, de a szerződésükről nem tudtunk, és arról sem, mi áll benne” – árulta el a szervezet igazgatónője, hozzátéve, hogy egy összekötőn keresztül vették fel a kapcsolatot Szandival és Bogdán Csabával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top