nlc.hu
Sztárok
Ki lehet a titokzatos színésznő , akit kihallgattak Matthew Perry ügyében

Váratlan fordulat Matthew Perry ügyében, kihallgattak egy ismert színésznőt is

Váratlan fordulat Matthew Perry ügyében, nem lehet kizárni az idegenkezűséget sem! De vajon ki lehet a titokzatos színésznő, akit kihallgattak?

Még mindig nem zárult le a nyomozás Matthew Perry halálának ügyében, mely érdekes fordulatot vett az elmúlt napokban.

Váratlan fordulat Matthew Perry ügyében, kihallgattak egy ismert színésznőt is Egy ismert sztárt hallgattak ki a nyomozók, akik nem zárták ki a gyilkosság lehetőségét sem.

Az 54 éves színész 2023 október 28-án váratlanul halt meg otthonában, mely az eddigi vizsgálatok alapján ketamin akut hatásai miatt történt, hiszen halálát az erős nyugtatószerként használt ketamin okozta, hogy a színész eszméletét vesztette és belefulladt a saját jakuzzijába.

Viszont az ügyben hamar kiderült, hogy a hivatalos nyomozást nem zárták le, mivel azt is ki kell deríteni, kitől származhatott a drog, ami a tragédiához vezetett. A a Los Angelesi- rendőrség kihallgatott egy ismert színésznőt is Perry halálának ügyében, hiszen nem lehet kizárni a gyilkosságot sem.

A színésznőről annyit lehet tudni, hogy Matthew Perryhez hasonlóan ő is drogproblémákkal küzdött, így került közelebbi kapcsolatba a színésszel, akivel egy rehabilicátiós intézményben találkoztak. A nőről továbbá még azt is tudni, hogy a férje is ismert sztár, akit ledöbbentett, amikor rendőrök lepték el az otthonukat, akik drogok után kutattak a házukban.

Az azonban még nem teljesen világos, mit kerestek pontosan a sztárnál a hatóságok, és a nő is esküdözik, hogy már nem hasnál drogokat, továbbá azt, hogy sosem bántotta volna Matthew Perryt, akivel a legnehezebb időkben is folyton egymásra támaszkodtak, míg a függőségük ellen küzdöttek. A bennfentes attól tart, hogy nagyon rossz hatással van érzelmileg ez a helyzet az ismert nőre, akit talán újra a drogokba hajszol ez a kellemetlen helyzet, akkor is, ha bebizonyosodik az ártatlansága.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top