nlc.hu
Sztárok
Megszólalt Zámbó Jimmy hűtlenkedéseiről a fia

„A művészek valamiért szeretnek félrekacsintgatni és ez alól apám sem volt kivétel” – Zámbó Jimmyről vallott a fia

Lerántotta a leplet a valódi Jimmyről Zámbó Adrián.

Zámbó Jimmy legkisebb fia volt Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben. Zámbó Adrián az interjú során többek között arról is beszélt, milyennek látta ő az ikonikus énekest – írja a Ripost.

Zámbó Adrián Hajdú Péter műsorában - Forrás: Frizbi TV / YouTube

Zámbó Adrián Hajdú Péter műsorában – Forrás: Frizbi TV / YouTube

Elmondta, pontosan tudja, miért nem kedvelték egyes kollégái az édesapját: “Én nem avatom szentté aput, én is tudok sztorikat, amikor lehet, hogy nem úgy viselkedett, ahogy az másoknak szimpatikus lenne. Előfordult, hogy nagyképűnek tűnhetett. (…) Ha zenész kollégákkal volt, akkor főleg, mert volt benne egyfajta dominancia és szerette megmutatni, hogy mit tud valójában.”

Zámbó Adrián szerint a félrelépései ellenére is jó családapa volt Jimmy. “Anyut teljes szerelemmel szerette, piedesztálra emelte és úgy vigyázott rá, mint a királynőjére. (…) Viták azért voltak. (…) Persze a művészek valamiért szeretnek félrekacsintgatni és ez alól apám sem volt kivétel”.

Elmondása szerint előfordult, hogy emiatt olykor elköltözött otthonról az édesanyja, de az apja “ilyenkor minden követ megmozgatott”, hogy visszaszerezze őt. “Nagyon tudott udvarolni” – jegyezte meg.

Amúgy hamarosan feloldják a Jimmy-akták titkosítását, ám ez nem mindenkinek tetszik a Zámbó családban. Tények helyett csak találgatásokra és összeesküvés-elméletekre tudtak támaszkodni a rajongók, egészen idáig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top