nlc.hu
Sztárok
Nincs megelégedve a külsejével Csocsesz: „Nem sikerül fogynom”

Nincs megelégedve a külsejével Csocsesz: „Nem sikerül fogynom”

Legalább 10 kilót le akar dobni a mulatóssztár.

Csocsesz, azaz Kiss Attila és párja néhány napot Horvátországban töltött. Az ott készült fényképeket látva a mulatóssztár komoly döntésre jutott. 

“Angi imád búvárkodni, régebben versenyszerűen úszott. (…) A Balatont már háromszor átúszta, és idén is készül gőzerővel rá, tornázik, edz keményen, hogy tudja teljesíteni a távot. Én meg őt nézve támogatom, pedig nekem sem ártana csatlakoznom hozzá” – állapította meg Csocsesz, aki a Borsnak bevallotta, nincs megelégedve a külsejével.

“Tudom, hogy szép már nem leszek, (…) csak nézzek jobban ki. Jó ideje tervben van a diétázás, sőt az életmódváltás, de valahogy nem sikerül fogynom” – jelentette ki a zenész, hozzátéve: ha egy tízest ledob, azzal már tökéletesen megelégedne.

Csocseszre amúgy idén nyáron is rengeteg fellépés vár. Hétvégente gyakran több ezer kilométert is levezet. “Inspirál a közönség szeretete, hiszen az minden fáradtságot felülír”  – jegyezte meg.

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @csocsesz_official

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top