nlc.hu
Sztárok
Még a nyáron összeházasodik Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge

Nemrég még szakításban voltak, most pedig heteken belül már összeházasodnak ÉNB Joe-ék

Még a lagzi előtt néhány hónappal is kérdéses volt, hogy valóban megtartják-e.

Nemrég még a szakításaiktól és béküléseiktől volt hangos a média, most azonban már az augusztusi esküvőjükre készül Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge. A műsorvezető fiatal párja azonban váratlan akadállyal szembesült a előkészületeknél. Szeretne álmai ruhájában az oltár elé vonulni, azt azonban nem volt könnyű megtalálni. Egészen Olaszországig utazott.

Szakítottak, kibékültek, mos pedig jön az esküvő Varga Joe-éknál - Fotó: Sajtóklub

Szakítottak, kibékültek, mos pedig jön az esküvő Varga Joe-éknál – Fotó: Sajtóklub

Azt hittem, hogy megtaláltam az igazit, de ahogy napokon keresztül nézegettem, azt vettem észre, hogy nem azért nézem, mert gyönyörködöm benne, hanem, hogy biztos jó választás-e. (…) Mikinek is megmutattam, amire ő is azt mondta, hogy ez tényleg nem az, úgyhogy ezért is lett egy másik”mesélte a Borsnak.

Csenge nem bízta a véletlenre a második kiválasztását: Olaszországban rendelte meg az igazi álomruhát, amely 100 százalékban az ő elképzelései alapján készült. “Ez a ruha teljes szerelem. (…) Olaszországba kell kimenni érte, ott tervezték és ott is készül”  – osztotta meg az örömét a bulvárlappal.

A Nyerő Páros-ban is szereplő sztárpár 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkoztak, ahol jó barátok lettek. Bár mindig is tetszettek egymásnak, flörtölni csak akkor kezdtek, amikor már egyiküknek sem volt párja. “Csenge akkor Mosonmagyaróváron élt a családjával, Ausztriában dolgozott. Több hónap próbálkozás után végre igent mondott a randevúmra, és feljött Budapestre. Végigbeszélgettük az éjszakát, és onnantól valami elindult – de az nem a vonat volt. Július 11-én nálam aludt, november elsején pedig hozzám költözött”mesélte korábban Joe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top