nlc.hu
Sztárok
Csaknem 25 kilót dobott le Lotfi Begi

Csaknem 25 kilót dobott le Lotfi Begi

110 kilóról indult a lemezlovas.

Belenézett a tükörbe és azt mondta: elég volt! Két év alatt csaknem 25 kilót dobott le az ország egyik legismertebb DJ-je, Lotfi Begi. A Tények Pluszban elárulta, hogyan csinálta. 

“Járok edzeni. Az utóbbi időben nagyon sok felesleges kilótól sikerült megszabadulnom, de az edzés 70 százaléka az egészséges étkezés” – magyarázta a lemezlovas, aki példát szeretne mutatni a gyerekeinek, éppen ezért törekszik az egészséges életmódra. 

Elmondása szerint a magyar konyha közelebb áll a szívéhez. “Mondhatni kettős kultúrában nőttem fel. Nyilván a szüleimtől magamba szívtam a perzsa kultúrát, de emellett ugyanúgy a magyar kultúra nemcsak az én életem, hanem a szüleim életének is a része volt” – jegyezte meg Lotfi Begi, aki amúgy tavaly decemberben 12 év után újra hazalátogatott Iránba. Akkor ugyanis végre szakított magának 3 hetet arra, hogy hazautazzon a szüleihez és végiglátogassa a rokonságot. Begi egyébként tud perzsául, írni és olvasni viszont nem tanult meg. A DJ felesége és gyerekei még nem jártak Iránban.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top