nlc.hu
Sztárok
Reagált a Házasság első látásra Gerije: „Nem én vagyok az apja!”

Reagált a Házasság első látásra Gerije: „Nem én vagyok az apja!”

A TV2 sztárjainak magánélete a műsor óta izgalomban tartja a nézőket, kommentelőket.

Napok óta lázban égnek a rajongók, hogy a Házasság első látásra sztárja, Bogi máris várandós. Ha tényleg babát vár, ki az apja? Esetleg Geri (Szandavári Gergő), akivel a műsorban alkottak egy párt? A Tények Plusz utánajárt, mi igaz ebből a rengeteg pletykából.

“Az elmúlt hónapokban több nővel voltam már. Mondjuk, én nem tudtam róla” – nyilatkozta nevetve Geri, aki a műsor óta, az elmúlt hetekben többször találta magát címlapon.

Gerit már több nővel is összehozták a műsor óta - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Gerit már több nővel is összehozták a műsor óta – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A társkereső műsor sztárja azt is elárulta, hányadán áll most Bogival: “Elmentünk újra szerencsét próbálni. Kivételesen nem a házassággal. Sajnos az utolsó körnél, a fődíj-játéknál elbuktuk előtte, hogy bejussunk. (utalt a Szerencsekerékben való szereplésükre – szerk.) Egyébként nagyon jól éreztük magunkat. Azóta azt mondják, hogy a Bogi terhes, mióta voltunk a Szerencsekerékben. Abban tudok segíteni, hogy én nem tudok róla, nem tőlem van a gyerek”.

Ám egyetlen közös kép A Nagy Ő Edinájával, újabb találgatásokat hozott. “Én jókat mosolygok ezek. Jó érzés, büszkék rám a férfitársaim” – reagált viccesen Geri a híresztelésekre, miszerint összejöttek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top