nlc.hu
Sztárok
Bata Éva kitálalt: Ilyen az élet egy mozaik családban

Bata Éva elárulta, milyen az élet egy mozaikcsaládban

Bata Éva és Bereczki Zoltán gyermeke most lesz 3 éves, de az édesanya most bevallotta, igazi paramaminak tartja magát. Vajon mire gondolt?

Bata Éva elárulta mindenkinek, hogy milyen a viszonya férje, Bereczki Zoltán előző házasságából született lányával.

(Fotó: Sajtóklub)

(Fotó: Sajtóklub)

Igazi “paraanyának” tartja magát Bereczki Zoltán felesége, Bata Éva. A színésznő igazán ismert a Mi kis falunk című sorozatban lett, ahol Teca karakterét formálta meg. A sztárpár gyermeke most lesz 3 éves, de édesanyja nem az olyan típusú dolgoktól félti őt, hogy beveri a fejét valahova, sokkal inkább, hogy hogyan hat rá az, ha például nincs ott mellette.

 

„Ideális esetben úgy van, ha én játszom, akkor Zoli van vele. Vagy az anyósom, akivel nagyon jól összhangban van Flóra” – mesélte a Palikék Világa by Manna műsorában a színésznő. Hozzátette, azt nem mondaná, hogy férje a lazább szülő.

„Szerintem elég egészséges dinamikája van ennek, nincs így leszúrva, hogy akkor most ő a jó zsaru, én meg a rossz zsaru, hanem ez így mozog egészségesen.” – fogalmazott a színésznő.

Bereczki Zoltán következetesen tartja magát ahhoz, hogy a gyerekeket nem mutatja meg a nyilvánosság előtt. Ez igaz a Szinetár Dórával közös lányára, és igaz a Bata Évával közös gyermekükre is. Éva elárulta azt is, hogy pontosan milyen a viszonya férje előző házasságából született lányával, Zorkával.

„Én azt merem mondani, hogy szoros! Ő most 16 éves volt. Én gyakoroltam előtte ezt, mert nekem az előző kapcsolatomban is volt már két kisgyerek, tehát valahogy ez nekem úgy természetes” – fogalmazott Bata Éva. 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top