nlc.hu
Sztárok
„Ez a legjobb érzés a világon" - Gianni megható vallomása

„Ez a legjobb érzés a világon” – 10 éves évfordulót ünnepel Gianni és Zita Annoni

Kedves és megható szavakkal köszönte meg feleségének Gianni az elmúlt tíz évet és családját, mely igazán mély változást hozott életébe.

Végtelenül hálásnak és szerencsésnek érzi magát Gianni, hiszen minden adott a boldogságához: azzal foglalkozik, amit szeret, otthon pedig egy gyönyörű családja várja őt. Idén ünneplik feleségével, Debreczeni Zitával a tizedik évfordulójukat, és mint mondják, a legjobb csapatot alkotják mostanra. „Hozzám sok türelem kell, amit tőle meg is kapok, és amit innen is szeretnék neki megköszönni” – foglalta össze vallomását az étteremtulajdonos.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Otthon a pár abban hisz, hogy megosztják egymás között a feladatokat, de emellett lényegében a gyerekek adják számukra az iramot. „Nem kérdés, a gyerekek diktálják a tempót, ébreszteni is ők ébresztenek minket. Emlékszem, gyerekként hogy gyűlöltem, amikor az édesapám azzal rontott be reggel a szobába, hogy ‘kelés!’. Most a gyerekeim is ezt csinálják, viszont két óriási különbséggel. Ők azt visítják – egymás után legalább háromszor -, hogy ‘Jó reggelt, apa’, és ez az egyik legjobb érzés a világon…” – árulja el mindennapjaikról Gianni, aki ma már el sem tudja képzelni, hogy úgy, ahogyan a gyerekek előtt tette, zárásig maradjon bent rendszeresen munkahelyén. Már más dolgok az igazán fontosak. Mesét olvas a kicsiknek, együtt imádkoznak otthon, feleségével pedig együtt beszélik át a napot, ahogyan tették ezt az elmúlt tíz évben is, derül ki a Best legújabb számából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top