nlc.hu
Sztárok
Krausz Gábor és Mikes Anna szakítását híresztelik

Krausz Gábor és Mikes Anna szakítását híresztelik

Elmaradnak a közös interjúk.

Ősszel lesz egy éve, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna egymásba szerettek. A Dancing with the Stars nézői szerint két igazán összeillő ember találkozott. Ám ennek ellenére többször – legutóbb június elején – röppent fel a hír, hogy szakítottak. A Story magazin szerint a pletykákhoz az is hozzájárulhat, hogy Krausz Gábor erről a kapcsolatáról teljesen máshogy kommunikál, mint a Tóth Gabival való házasságáról.

Krausz Gábor és Mikes Anna diszkrécióra esküszik a reflektorfény helyett - Forrás: TV2 / Ázsia Expressz - videó

Krausz Gábor és Mikes Anna diszkrécióra esküszik a reflektorfény helyett – Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

Mind Mikes Anna, mind Krausz Gábor közösségi oldalán van ugyan tengerparton, egymást átölelve készült fotó, de azok még az Ázsia Expressz forgatásán készültek. Ez a visszafogottság egyébként az egész kapcsolatukra jellemző, és talán emiatt is kérdőjelezik meg sokan az érzelmeiket. Máskor meg amiatt indultak el a találgatások a szakításukról, mert a táncművész késő este posztolt a munkahelyéről, és máris felmerült a kérdés: mikor találkoznak, ha az egész napot külön töltik.

A közös, meghitt órákat ritkán osztják meg a nyilvánossággal, de ha igen, akkor is azért, hogy a maguk finom módján reagáljanak azokra a pletykákra, miszerint valami gond lenne a kapcsolatukban.

Magánéletük diszkréciója nemcsak a táncművésznek fontos, hanem a séfnek is, aki éveken át nagyobb reflektorfényt kapott exfelesége, Tóth Gabi mellett, mint amire valójában vágyott volna. Mint a sztármagazin megjegyzi, nemcsak a múlt csomagjával és tapasztalataiknak köszönhetően tudják tehát jól működtetni a kapcsolatukat, hanem mert mind a ketten hasonló életet szeretnének.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Krausz Gábor és Mikes Anna szakítását híresztelik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top