nlc.hu
Sztárok
Hamarosan négy éves lesz L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kislánya

Megszólalt Körtvélyessy Kinga: így nevelik gyermeküket a válás után L.L. Juniorral

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior kislánya hamarosan négy éves lesz, az anyuka pedig most kivételt tett és mesélt arról, hogy telnek a mindennapok a nyári időszakban.

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior kislánya most ért abba a korba, amikor végre kitárulhat előtte a világ. Lili  ugyanis szeptembertől óvodába készül, ami bizony nagy változást hoz nem csak a kislány, de a szülők életébe is.

(Fotó: fotocentral / Birton Szabolcs)

(Fotó: fotocentral / Birton Szabolcs)

 

Kinga elmesélte, hogy túl vannak az első közös nyaralásukon is, ami nagyon jól sikerült. Az anyuka úgy fogalmazott:

„Az első pár napos mininyaralás Csopakon is olyan jól sikerült, hogy anya és lánya többször is terveznek hasonló kiruccanásokat”

Majd hozzátette:

„A Balaton jelenti számomra a gyerekkoromat. Sajnos a Nemzeti Színház siófoki üdülőjét már nem tudom megmutatni a kislányomnak, mert a földdel egyenlő, de minden emlék, a sok kaland azonnal eszembe jutott, amiket a születésemtől egészen a húszas éveimig átéltem ott a szüleimmel és többek között Trokán Péter és Cseke Péter lányaival együtt. Lili is nagyon élvezte, hogy a Balatonban fürödhet. Látva, mennyire jól érezte magát, igyekszem minél többször megadni neki majd ezt az élményt – még sokszor autóba ülünk ezen a
nyáron, és visszatérünk a magyar tengerhez is. De apával és a párjával a diósdi hétvégi házba is sok időt töltünk majd, Lili bújócskázni szeret a papájával a legjobban, és a Velencei-tavat, valamint a horvát tengerpartot is megmutatom neki, azt már barátok társaságában, Alexa barátnőmmel és kisfiával, Benivel utazunk. Mert amikor barátokkal vagyunk, az az igazi élmény! Ezúttal is dr. Hyross Virággal és a kislányával, Sacival mentünk a Balatonra, a gyerekeink nagyon jól megértik egymást, sőt jövőre közös óvodai csoportba is kerülnek. Nagyon büszke vagyok rá, hogy a válásomat intéző ügyvédemet mára a barátomnak és támaszomnak tudhatom” – mesélte Kinga.

A nyaraláson a hamarosan négyéves Lili számára ezúttal a fagyi sem maradhatott ki.

„Szerencsére Lili egészséges, mint a makk, de mivel a cukorbetegség anyáról lányára öröklődhet, igyekszem mindent megtenni azért, hogy ez így is maradjon. Ehhez pedig már gyerekkorban ki kell alakítani az egészséges étkezési szokásokat. Arról nem beszélve, hogy ez egy olyan örök fogyókúrázó anyukának, mint én vagyok, szintén kapóra jön. Rajongunk a hűs, könnyű desszertekért a krémlevesekért és a fagyikért is, amiket gyakran készítek el otthon cukormentes változatban. A teljes tiltásban azonban nem hiszek, időnként a lányom is kap ’igazi’ fagyit vagy kürtőskalácsot” – mondja Kinga, aki a Story különszám olvasóival is megosztja kedvenc receptjét.

Az is kiderült, hogy Lili rendszeresen tölt időt édesapjával, L.L. Juniorral is, és a kislány legnagyobb kedvence a nyári melegben nem más, mint a rapper kerti medencéje és a vizes programok. Ezeken a napokon Kinga elmesélte, hogy milyen programokat szokott tervezni.

„A válás után a gyógyulás útjára léptem, nagyon jól vagyok. Az elmúlt pár hónapot arra fordítottam, hogy ez így legyen, a múltat sikerült feldolgoznom és lezárnom, és már csak a jövőre koncentrálok. Remélem, szeptembertől, miután Lili megkezdi az óvodát, gyorsan visszatérhetek a dolgos hétköznapokba is.” – nyilatkozta Kinga.

Bővebben a story magazin nyári különszámában olvashatsz róla.

Hatalmasat nőtt L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kislánya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top