nlc.hu
Sztárok
Plasztikájáról árult el részleteket Schobert Lara

Plasztikájáról árult el részleteket Schobert Lara

Szájfeltöltéséről és szerelmi státuszáról is őszintén válaszolt rajongóinak Rubint Réka és Schobert Norbi lánya.

Rajongói kérdésekre válaszolt közösségi oldalán Schobert Lara. 24 órán át elérhető Instagram-történetében tette közzé az általa adott válaszokat, és nem csupán azt ismerte el, hogy feltölttette száját, hanem azt is, hogy ki végezte el rajta a beavatkozást, és hogy ő maga rendkívül elégedett a végeredménnyel. Beszélt még a külsőségek mellett a lelkéről is. Mint elmondta, energiáját a csalódásokból nyeri, mert a sok rossz élmény és tapasztalat tette azzá, aki lett, erre pedig nagyon büszke.

„Most nagyon sokat edzem. Heti hétszer szoktam és van, hogy napi kettőt. Ez tesz boldoggá” – felelte az érdeklődésre, hogy milyen gyakran szokott sportolni. Válaszaiból pedig az is kiderült, hogy a lovaglást most már csak hobbiként fogja kezelni, és alig várja, hogy visszatérjen a lovardában megismert barátaihoz és csapatához, valamint elárulta azt is, hogy jelenleg nincs párkapcsolata. Mindezeken felül még tanáccsal is szolgált azoknak, akik egy szakítás után nem érzik magukat elégnek. „A legnagyobb hiba, amit tehetsz, az az, ha lemondasz önmagadról! Egy valakiről nem szabad soha lemondani, és az te vagy! Higgy nekem, később rá fog jönni, hogy ő nem volt elég neked…” – írta támogatóan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top