nlc.hu
Sztárok
Így kérte meg Pataki Ádám Liptai Claudia kezét

Így kérte meg Pataki Ádám Liptai Claudia kezét

A mestercukrász igazi meglepetés lánykérést szervezett Thaiföldön, amelyről Liptai Claudia mindvégig azt hitte, hogy csak egy nyaralás.

Igazán romantikusra sikerült Liptai Claudia lánykérése, akinek párja, Pataki Ádám titokban szervezte meg az egészet.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

„Egy kis cselhez folyamodtam, mert azt mondtam Claudiának, hogy utazzunk ki, meg kell kint valakit látogatnunk. Nem sejtett semmit, de annyira nem, hogy a nagy kérdés előtt – amiről fogalma sem volt, hogy felteszem – amikor elindultunk még mondta is, hogy most nem sminkel, mert felesleges. Ő lepődött meg a legjobban, amikor kezemben a gyűrűvel, Marcival a kezemben megkértem a kezét”

– árulta el Pataki Ádám, aki úgy érzi megtalálták a jó házasság titkát.

„A kommunikáció mindennél fontosabb, de mi mindig azt valljuk Claudiával, hogy azért is tudunk jól együttműködni, mert egyenrangú partnerek vagyunk a házasságban. Egyikőnk sem akarja a másikat legyőzni, inkább támogatjuk, segítjük egymást. Ez és a kölcsönös bizalom, valamint a kommunikáció az alapja mindennek” – mondta a Sláger Reggelben a mestercukrász, aki szerint az odaadás és a partnerség is nélkülözhetetlenek egy jó kapcsolatban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top