nlc.hu
Sztárok
Nem takargatja a hátán a heget, inkább örökké hálás lesz érte édesanyjának Eugénia hercegnő

Nem takargatja a hátán a heget, inkább örökké hálás lesz érte édesanyjának Eugénia hercegnő

Örökké hálás lesz édesanyjának Eugénia York-i hercegnő, akinél édesanyja vette észre, hogy komoly gerincferdüléssel küzd.

Eugénia hercegnő egy gyerekkori fotót osztott meg Instagram-oldalán, melyben egy zöld iskolai egyenruhában száll ki egy autóból édesanyjával, aki a hátizsákját fogja. A feltöltött képhez a hercegnő pár gondolatot is idézett, amely mind egyfajta tisztelgés édesanyja előtt. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

“Anyukám korán észrevette a gerincferdülésemet, és szerencsém volt, hogy 12 évesen megkaptam a szükséges segítséget. Nagyon köszönöm neki ezt, és azt az elfogadást, ami miatt büszke lehetek a sebhelyemre” 

– írta posztjában a kétgyermekes hercegnő, akit gyerekként meg is műtöttek, sebhelyét azonban nem takargatja a világ előtt. Sőt, még az esküvőjére is mélyen kivágott ruhát választott magának, amelyben csak úgy ragyogott!

Mindezen gondolatok mellett arról is írt, hogy édesanyja rengeteget tett azért, hogy ne érezze rosszul magát a bőrében a hege miatt, illetve másoknak is segített abban, hogy elfogadják magukat, ha hasonló beavatkozáson mentek keresztül:

“Megmutatta az embereknek, hogy min mentem keresztül, és ez megszüntette a félelmeimet és a szorongásomat, hogy már ilyen fiatalon más vagyok, mint a többiek” – tette hozzá.  “Örökké hálás vagyok neki, és azt kívánom, hogy mindenki legyen büszke a hegeire” – zárta posztját a hercegnő.

Nem takargatta a hegét az esküvője napján sem (Fotó: Getty Images)

Nem takargatta a hegét az esküvője napján sem (Fotó: Getty Images)

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top