nlc.hu
Sztárok
Szívfacsaró sorokkal üzent Diana hercegnének születésnapja alkalmából sógornője, Sarah Ferguson

Szívfacsaró sorokkal üzent Diana hercegnének születésnapja alkalmából sógornője, Sarah Ferguson

Megható gondolatokat fogalmazott meg András herceg exfelesége sógornője születésnapja alkalmából. Gondolatai mellé egy közös fotót is csatolt.

Az 1997. augusztus 31-én tragikus baleset következtében elhunyt Diana hercegné ma ünnepelné 63. születésnapját. E napról sógornője is megemlékezett, aki megható gondolatokat írt közösségi oldalára az évtizedekkel ezelőtt elhunyt hercegnéről. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Bár Diana és Sarah Ferguson kapcsolata nem volt mindig felhőtlen – Ferguson ugyanis úgy nyilatkozott a halálakor, hogy évek óta nem beszéltek -, úgy tűnik a veszteség felülírta a nézeteltéréseiket és ma már szeretettel emlékszik sógornőjére. Beatrix és Eugénia hercegnők édesanyja ugyanis szívfacsaró gondolatokat fogalmazott meg Diana születésnapja alkalmából.

Boldog születésnapot kívánok kedves barátnőmnek, Dianának. A fény és a szeretet oszlopa voltál. És micsoda örökséget hagytál magad után! Örökké emlékezni fogok a nevetésedre és arra a kedves rokonlélekre, aki voltál. Biztos vagyok benne, hogy fentről is mindig figyelsz ránk. Nyugodj békében!

– olvasható a posztjában, amelyhez egy régi fotót is csatolt, amelyen a hercegné mellett látható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top