nlc.hu
Sztárok
Törőcsik Franciska elárulta, előny-e az, ha több énje van valakinek?

Törőcsik Franciska bevallotta, több énje is van, ami a színészetben előny lehet

Törőcsik Franciska ismét főszerepben látható, ezúttal a Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés filmben. Hogy pontosan mit lehet tudni a készülő filmről, arról Franciska mesélt.

Törőcsik Franciska eddigi pályafutása során többnyire szelíd, kedves karaktereket alakított, elmondása szerint a valódi személyisége nem mindig egyezik meg a szerepeivel.
  

Fotó: fotocentral / Birtron Szabolcs

Fotó: fotocentral / Birtron Szabolcs

 

Törőcsik Franciska már számos alkalommal bizonyította tehetségét a színpadon és a képernyőn egyaránt, hiszen olyan filmekben szerepelt, mint a BUÉK, a Cicaverzum vagy a Napszúrás. Emellett a sorozatok világában is aktív, hiszen a Hazatalálszban, az Aranybullában és a Hunyadiban is láthatjuk majd. A színházkedvelők már találkozhattak vele A padlás, a My Fair Lady, a Veszedelmes viszonyok, a Liliomfi és számos más előadásban is.

Törőcsik Franciska ismét főszerepet kapott, ezúttal a Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés filmben, és állítása alapján boldogan tud azonosulni a Demjén-filmben alakított karakterével.

“Esztert játszom a filmben, aki egy klasszikus értelemben vett jó kislány. Zongoraművésznek készül, franciául tanul, énekel, táncol. Nálam eléggé hullámzó, hogy az életem melyik szakaszában voltam ilyen. A gimnáziumban például az első két évben borzasztó tanuló voltam, majd amikor már számított, akkor összeszedtem magam, és kitűnő lettem. Kicsit aljasan cselekedtem, mert mindig akkor tanultam, amikor kellett, de alapvetően van egy rossz és egy jó kislány énem is. Szeretek megküzdeni a dolgokért, alkotni valamit, úgyhogy sok szempontból tudok azonosulni ezzel a szereppel” – mesélte a hot! magazinnak a színésznő.

Mivel a Demjén-film két idősíkban játszódik, vagyis napjainkban és a kilencvenes években is elcsíphetjük a jeleneteket, emiatt a színészek az akkori kor szellemének megismerésével is foglalkoztak.

“Korábban egyáltalán nem voltam rajongója a retrókorszaknak, de most a film hatására nagyon megszerettem. Például az építészetben csak a negyvenes évek előtti épületeket szerettem, de most kezdem észrevenni az akkori kornak a báját, úgyhogy az utóbbi időben igazi retrólázban égek! Nekem a Balaton is ad egy kis múltidézést. Kiskoromban rengeteg időt töltöttem a magyar tengernél, nagyon sok emlék köt ide, és amikor újra meglátogatom a Balatont, elhaladok egy hely mellett, egyre több emlék jön fel. Most pedig még egy csodás forgatás élményével is gazdagodtam” – mondta lelkesen a lapnak.

Via

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top