nlc.hu
Sztárok
Nem tudnak hazaköltözni Baliról Horváth Éváék

Bár hazahúzza a szíve Horváth Évát Baliról, de egyelőre nem lehetséges számukra a költözés

Nem is olyan egyszerű dolog Horváth Éva és családja számára a hazaköltözés Baliról, mint ahogyan azt sokan gondolnák. Évát azonban hazahúzza a szíve...

A modell és családja számára az év nagy részében Indonézia jelenti a otthont. Horváth Éva és párja, Gábor ugyanis két évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy külföldön próbálnak szerencsét, és Balira költöznek. Bár eleinte nagyon élvezték az ottani életet, úgy tűnik Évát hazahúzza a szíve. Költözni azonban nem is olyan könnyű most számukra. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Kristóf ott jár iskolába, és nagyon szereti. A barátai már ott vannak. A kicsi pedig még ovis. Bármit mondasz neki magyarul vagy indonézül, ő angolul válaszol. Nem beszél magyarul, ezért most, amikor hazajöttünk, a nagymamáknak szótár kell mellé”

– magyarázta Éva a Reggeliben, amelyet a Story szúrt ki. 

És hogy miért is nem olyan egyszerű költözés? – Éva erre is részletesen válaszolt. 

Itthon nem volt hely az iskolában, úgyhogy egyelőre ez így megoldhatatlan. A fiúk most előbb vissza is mennek, mert ott már augusztusban kezdődik a suli, és én még itt maradok a kicsivel pár hetet, hogy magamba szívjam az itteni illatokat.

– árulta el az édesanya, akinek Magyarország ízei is nagyon hiányoznak, amikor kint tartózkodnak. Barátai azonban gyakorta hoznak számára finomságokat, mikor meglátogatják. 

„Erős Pista, kolbász és szalámi szokott ékezni, mert nagyon hiányoznak a hagyományos ízek. De idén még húsvéti sonka is érkezett, ami nagyon finom volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top