nlc.hu
Sztárok
Így történt Kandász Andi súlyos biciklibalesete, mindkét karja eltört

Így történt Kandász Andi súlyos biciklibalesete, a tévés mindkét karja eltört

A történtek nem vették el a kedvét a kerékpározástól.

Mint arról beszámoltunk, súlyos biciklibalesetet szenvedett Kandász Andi. Az 53 éves műsorvezető két napja egy Instagram-posztban mutatta meg, hogy mindkét karja gipszben van. Azóta kiderült, hogy egy szabálytalanul közlekedő másik kerékpárossal ütközött, az esés során pedig mindkét alkarja eltört. Otthon lábadozik, de – mint a Blikk megtudta – elég nehezen viseli, hogy mindenben a családja segítségére szorul.

Kandász Andi hosszú évtizedek óta bringázik, eddig megúszta sérülések nélkül - Forrás: TV2 / Mokka - videó (2023.07.20.-.i adás)

Kandász Andi hosszú évtizedek óta bringázik, eddig megúszta sérülések nélkül – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2023.07.20.-.i adás)

Mint mondja, szabályosan közlekedett a saját sávjában kerékpárjával, amikor egy másik biciklis hirtelen, féktávon belül elé került és összeütköztek, Kandász Andi hatalmasat repült a karambolt követően. “Kiraktam a két kezemet magam elé, hogy arra essek. Utána rögtön tudtam, hogy itt bizony törés van, főleg, mikor aztán jött az iszonyatos fájdalom is” – mesélte a bulvárlapnak a tévés, akinek a jobb kezén lévő orsócsontja és a bal csuklója is eltört.

Gipszben 5-6 hét a gyógyulás. Először a gipszeket kérte, de két nap után rájött, hogy ezt nem fogja bírni, ezért inkább a műtét mellett döntött a gyorsabb felépülés érdekében. A jobb kezét már megoperálták. “Semmit nem tudok egyedül tenni, még a mosdóba is segítséget kell kérnem. (…) Az egészben a kiszolgáltatottság érzése a legnehezebb. (…) Ez egy kényszerpihenő és tanfolyam arra, hogy miként tudok elengedni dolgokat és áttestálni a feladatokat másokra is” – panaszolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top