nlc.hu
Sztárok
Küzdött a házasságáért Szabó Zsófi

Küzdött a házasságáért Szabó Zsófi – először beszél arról, hogyan próbálta megmenteni

Szívbemarkoló vallomás a műsorvezetőtől.

A TV2 Titkok Ramónával podcast következő adásában Szabó Zsófi enged betekintést a magánéletébe és fedi fel a legnagyobb titkait.

A műsorvezető 2016-ban kötött házasságot Kis Zsolttal, ám a kapcsolatuk 2022-ben válással végződött. “Az első megnyugvás, az első olyan időszak, amikor a helyemre kerültem, az az volt, amikor megismertem a volt férjemet. Akkor elvonultam ebből a celebvilágból” – árulta el.

Lékai-Kiss Ramónának a megjegyzésére, miszerint “adtatok magatokból, láthattuk az esküvőtöket”, Szabó Zsófia kitálalt arról, mennyire nincs prifát szférája: “Nem hívtunk meg senkit, odajöttek. Figyelj, nekem a házam előtt kocsi áll, turkálnak a szemetemben”.

Ramónának arra a kérdésére, hogy próbálta-e megmenteni a házasságát, így reagált Szabó Zsófi: “Igen, természetesen”.

A teljes beszélgetés július 3-tól lesz elérhető a TV2 Play-en.

A TV2 műsorvezetője amúgy a mai napig jóban van volt férjével. “A mai napig reggelente közös videótelefonálással ébredünk, este pedig arra alszunk el. Napközben, ha Mendel nincs velünk, akkor is megy a »mizu, apucika?«, »mizu, anyucika?« A kisfiam édesapja az egyik legfontosabb ember az életemben. (…) Nem akarom őt hibáztatni, sajnos, idáig jutottunk. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ne ez legyen a forgatókönyv, de elkerülhetetlen volt”árulta el a Beköltözve Hajdú Péterhez tavaly októberi adásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top