nlc.hu
Sztárok
Le kellett mondani a koncertjét, kórházba került Kovácsovics Fruzsina

Le kellett mondani a koncertjét, kórházba került Kovácsovics Fruzsina

Váratlan betegség döntötte le a lábáról az énekesnőt, így le kellett mondania nyíregyházi koncertjét. Most megtörte a csendet és elárulta, hogy érzi magát.

Egy váratlan rosszullét miatt kénytelen volt lemondani a fellépését Kovácsovics Fruzsina. Az énekesnő az eset után hírt adott állapotáról, aki a színpad helyett a fül-, orr-, gégészeti klinikán kötött ki. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Fruzsina, aki manapság már leginkább gyerekeknek szokott koncertet adni, illetve állandó vendége az IstenEst című műsornak és egyszer csatlakozott Balázsékhoz is a rádióműsorukban, csupán ritkán szokott megosztani részleteket magánéletéből, most azonban kivételt tett és megosztotta: egy váratlan betegség döntötte le a lábáról. 

Kórházban voltam egy fül-orr-gégészeti probléma miatt, amit azonnal orvosolni kellett. Hirtelenjében lettem rosszul, nagyon szédültem és emiatt képtelen voltam bármit is csinálni. Hála az égnek tök jól orvosolták a problémámat és már aznap kiengedtek. Azt mondták, hogy valószínűleg egy vírusfertőzés ment rá a fülemre…

– mesélte a Blikknek

„A fülem még fáj, nyom, a nagy zajok eléggé zavarják, de remélem, hogy a hétvégi koncerten már ott tudok lenni. Rajta vagyok azon, hogy mihamarabb rendbe jöjjön, mert pár nap múlva újra színpadra szeretnék állni!” – részletezte az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top